Η ΟΓΔΟΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ….ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!

Η όγδοη μεγαλύτερη… πόλη της Ελλάδας είναι οι Έλληνες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου.

Ο αριθμός τους ξεπερνά τις 60.000 και έχει αυξηθεί από το 2017 κατά 2.000, περίπου.

Στον αριθμό αυτό δεν υπολογίζονται οι Έλληνες φοιτητές, αλλά όσοι εγκαθίστανται στο Λονδίνο για εργασία και διαθέτουν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (NIN).

Προσέξτε τα στοιχεία προέρχονται από τα επίσημα αρχεία του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής και του υπουργείου Εργασίας και Συντάξεων της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο αριθμός των Ελλήνων του Λονδίνου αυξήθηκε λοιπόν την τριετία 2015-2017 κατά 12%, όπως άλλωστε και η συνολική μετανάστευση των Ελλήνων προς το εξωτερικό.

Αυτό έχει καταφέρει η καταστροφική εμμονή μας στον κρατισμό, στην υπερφορολόγηση, στη γραφειοκρατία και στην εξόντωση κάθε ατομικής προσπάθειας ή πρωτοβουλίας.

Αλλά οι Έλληνες πάνε μόνο στην Αγγλία;

Όχι, μιας και κάθε χρόνο μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό εκατοντάδες καινοτόμες επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων.

Αυτονόητα κερδισμένες είναι οι χώρες υποδοχής.

Όσες είχαν δηλαδή την ευφυΐα και την πρόνοια να έχουν χαμηλή φορολογία, μικρή γραφειοκρατία και ελαστική αγορά εργασίας όπως η Αγγλία, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, η γειτονική μας Βουλγαρία, η Μάλτα, και η Κύπρος.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση, αυξάνει αντί να μειώνει τις πελατειακές παροχές και τις «εξυπηρετήσεις» του κράτους σε όλο και μεγαλύτερο κύκλο δικαιούχων, προσδοκώντας αντάλλαγμα…

Ο αριθμός των υπαλλήλων του Δημοσίου αυξάνεται ραγδαία, ενώ προαναγγέλλονται και νέες προσλήψεις.

Από τα δημοσιευμένα επίσημα στοιχεία, το κόστος μισθοδοσίας των υπαλλήλων του Δημοσίου από 15,6 δισ. € το 2015 θα διαμορφωθεί στα 17,5 δισ. € το 2019

Τη στιγμή που μορφωμένοι νέοι επιστήμονες εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here