Το πολυτελές σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik: Ο μεγάλος κήπος, η πισίνα και το μπιλιάρδο [εικόνες]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο γνωστός ράπερ Snik είναι full in love και δεν το κρύβουν.

Οι δυο τους κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, είναι διαχυτικοί μεταξύ τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου, ενώ δεν λείπουν οι κοινές φωτογραφίες και stories στο Instagram.


Μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους.

Και μπορεί στην αρχή να έμεναν ο ένας στο σπίτι του άλλου, όμως μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι στα βόρεια προάστια της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην Πεντέλη.

«Μετακόμισα μαζί με τον Snik, είναι αλήθεια. Μέναμε ούτως ή άλλως μαζί με τον Δημήτρη, αλλά πήγαμε σε ένα σπίτι των δυο μας πια, για να είμαστε περισσότερες ώρες μαζί, λόγω της δουλειάς», είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το καλοκαίρι, στην παρουσίαση της συνεργασίας της με τον Alpha.

Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και ο Snik, συχνά μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και πλάνα από το σπίτι τους. Πρόκειται λοιπόν για μια μεζονέτα που διαθέτει πισίνα, κήπο, dressing room αλλά και ένα μπιλιάρδο στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

Μεγάλη αδυναμία και των δύο, πάντως, αποτελεί ο σκύλος τους, η Μπέλλα, δώρου του γνωστού καλλιτέχνη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πάρτε μια γεύση από το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik:

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik φροντίζουν να καταπιάνονται με όσα τους χαροποιούν και να χαλαρώνουν στο σπίτι που έχουν φτιάξει.

Δείτε επίσης