Ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε στους δρόμους μέσα στην παγωνιά και μοίρασε ζεστή σούπα στους άστεγους

Μία ηλικιωμένη κυρία μοίρασε σούπα στους άστεγους της περιοχής της όταν ο καιρός ήταν κρύος και η κίνησή της προκάλεσε κύμα συγκίνησης σε ολόκληρο τον κόσμο

Ένα βίντεο δείχνει την 72χρονη κα Diana να προσφέρει σούπα σε δύο άστεγα άτομα που κάθονταν σε ένα πεζοδρόμιο στο Portsmouth, ενώ η θερμοκρασία στην περιοχή είχε πέσει στους 3 βαθμούς Κελσίου.

The clip shows Diana, 72, giving soup to two homeless people in Southsea, Portsmouth, as they sit on a pavement in three degree weather

Η καλόκαρδη πράξη της συγκίνησε αρχικά έναν περαστικό, τον Charlie Franks, ο οποίος αποφάσισε να την καταγράψει σε βίντεο και να τη μοιραστεί στο Facebook.

Από τότε που το κοινοποίησε, το βίντεό του έχει περισσότερες από 160.000 προβολές, με τους χρήστες του Facebook να επαινούν την εξαιρετική χειρονομία της ηλικιωμένης.

Charlie Franks witnessed her kind actions on Wednesday night decided to film her kindness and share it on Facebook

“Αυτή η γυναίκα βγήκε στους δρόμους για να μοιράσει σούπα στους άστεγους!” έγραψε ο Franks στην ανάρτησή του. “Αυτή της η κίνηση αποκατέστησε την πίστη μου στην ανθρωπότητα.”

Μακάρι όλοι μας να ήμασταν σαν αυτή την κυρία! Ας παραδειγματιστούμε από τις πράξεις της κι ας κάνουμε ένα καλό για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

via


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here