Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό – Τι είπε για τη νέα ζωή ως μητέρα

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Σε ερώτηση για τη ζωή ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη απάντηση μεταξύ άλλων: «Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών.

Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο.Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στικούδη.

Για τον Βαγγέλη Σερίφη, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα.

Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές», είπε για τη σχέση τη με τον σύζυγό της.

Όσο για το αν υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο παιδί: «Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας για τη γέννηση του γιου της, αποκάλυψε: «Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου.

Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα», είπε η Κατερίνα Στικούδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.