Καθηγητής κρατάει στην αγκαλιά το μωρό ενός φοιτητή του για να μπορεί ο νεαρός να παρακολουθήσει το μάθημα

Ένας καθηγητής πανεπιστημίου κράτησε το μωρό ενός φοιτητή του για να μπορέσει ο νεαρός να παρακολουθήσει το μάθημά του

Ο καθηγητής μαθηματικών στο Morehouse College, Nathan Alexander, φωτογραφήθηκε την Παρασκευή να κρατάει το μωρό ενός φοιτητή του την ώρα που έδινε διάλεξη.

Nathan Alexander, a math professor at Morehouse College in Atlanta, was snapped in the Friday picture holding an adorable little girl while in class

Ο Alexander φωτογραφήθηκε την ώρα που παρηγορούσε βρέφος, το οποίο είχε μπροστά του με ένα μάρσιπο, ενώ στο ένα του χέρι κρατούσε το μωρό και στο άλλο το μαρκαδόρο για να γράφει στον πίνακα.

“Ο φοιτητής ήρθε σήμερα στην τάξη με το παιδί του, επειδή δεν είχε μπέιμπι σίτερ ή κάποιον άλλο για να το αφήσει,” δήλωσε ο χρήστης Nick Vaughn σε μια ανάρτησή του στο Twitter . “Ο καθηγητής μου NATHAN ALEXANDER δήλωσε: ‘Θα το κρατήσω έτσι ώστε να πάρεις καλές σημειώσεις!’”

On Facebook, Vaughn would provide more photos of the professor and explained that he kept the baby even after class while taking additional questions

Η ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως viral και έχει μέχρι στιγμής περισσότερα από 42.000 Like και περισσότερες από 10.000 κοινοποιήσεις.

Ο καθηγητής σχολίασε την ανάρτηση του μαθητή του και τον ευχαρίστησε δημόσια.

Alexander has been a professor at the college since 2017, according to his LinkedIn

“Όχι μόνο έκανε τη διάλεξη με το παιδί στην αγκαλιά του, αλλά παρέμεινε με το μωρό στην αγκαλιά του και μετά τη λήξη της για να λύσει τις απορίες των φοιτητών του,” πρόσθεσε ο  Vaughn στην ανάρτησή του.

“Τέτοιες πράξεις μας δίνουν δύναμη και κουράγιο και μας κάνουν να εκτιμάμε το κολέγιό μας.”

Μακάρι να ήταν όλοι οι καθηγητές σαν κι αυτόν! Του αξίζουν πολλά μπράβο!

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here