Κώστας Βουτσάς – Το άγνωστο περιστατικό με την Σάντρα – «Φώναζα και έκλαιγα…»

Ήταν 7 Φεβρουαρίου 2020 όταν ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Λίγες ημέρες αργότερα, συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 26ης, σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή. Κηδεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ η ταφή του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο.

Περίπου 2 χρόνια μετά το θάνατο του η οικογένεια του δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό, με την τελευταία του σύζυγο Αλίκη Κατσαβού, μέχρι πρόσφατα να κάνει αποκαλύψεις για τον αξέχαστο σπουδαίο ηθοποιό της ελληνικής τηλεόρασης.

Προσφάτως, η κόρη του Σάντρα Βουτσά, μίλησε για τον αγαπημένο της μπαμπά και ηθοποιό, φέρνοντας στο φως ένα άγνωστο για εμάς περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε πριν από 26 χρόνια.

Το άγνωστο περιστατικό…
Όπως είπε, όταν ήταν κοντά στα 16 «είχα ‘λυσσάξει’ να μου πάρει μηχανάκι. Μου το αγόρασε, λοιπόν, με την προϋπόθεση να κυκλοφορώ μόνο στο Παλαιό Ψυχικό, άντε και στο Καβούρι, όπου πηγαίναμε τα καλοκαίρια. Είχαμε εκεί ένα εξοχικό και σε απόσταση περίπου 10 λεπτών βρισκόταν το εξοχικό όπου έμεναν τότε ο πατέρας μου με τη δεύτερη γυναίκα του».

«Ένα βράδυ είχα καθίσει παραπάνω μαζί τους και θέλησε να με συνοδεύσει σπίτι. Εγώ πήγαινα μπροστά με το μηχανάκι κι εκείνος πίσω με το αυτοκίνητο.

Έκανα όμως διάφορες αηδίες στον δρόμο, ψιλοέτρεχα, έπαιρνα τις στροφές ανοιχτά» συμπλήρωσε.

Όσο για το πώς αντέδρασε ο αγαπημένος ηθοποιός;
«Δεν μου το σχολίασε εκείνη τη στιγμή. Δύο μέρες μετά, όμως, βγαίνω από το σπίτι και το μηχανάκι είχε κάνει φτερά! Τον παίρνω τηλέφωνο. ‘Δεν ξέρω τίποτα’ μου λέει. ‘Με κλέψανε!’ φωνάζω εγώ με κλάματα.

Φαντάσου, πήγαμε μαζί στο αστυνομικό τμήμα, δηλώσαμε την κλοπή και εννιά χρόνια μετά, στα 25 μου, μου αποκάλυψε πως το είχε πάρει εκείνος. ‘Σιγά μη σε άφηνα να οδηγείς σαν καμικάζι’ μου είχε πει. Είχε ενημερώσει, μάλιστα, με τρόπο και τους αστυνομικούς τότε, χωρίς να το καταλάβω» κατέληξε.