Ερωτευμένος ο Άγγελος Μπράτης – Ποιος είναι ο σύντροφός του;

Ο Άγγελος Μπράτης είναι ένας πετυχημένος σχεδιαστής και… πολύ ερωτευμένος. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον σκηνοθέτη Σαράντο Γεώργιο Ζερβουλάκο.

Οι δυο τους δεν είχαν πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (30/7).

Ο πρώην κριτής του GNTM μας σύστησε τον αγαπημένο του μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή «Life is a beach», η οποία προβλήθηκε χθες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στο Ιόνιο και πέρασε μοναδικές στιγμές. Μάλιστα, πολλοί φίλοι του σχεδιαστή θέλησαν να τον στηρίξουν για την απόφασή του να εμφανιστεί με τον σύντροφό του στην τηλεόραση.

Ποιος είναι όμως ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος;

Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Γερμανίδα.

Αποφοίτησε από το Γερμανικό Γυμνάσιο και ξεκίνησε σπουδές ιατρικής, αποπερατώνοντας τον πρώτο βασικό κύκλο. Ήδη εκείνο το διάστημα, απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, στο Deutsches Theater (Βερολίνο), το Sophiensaele (Βερολίνο), το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Βερολίνου (UdK) και το bat-Studiotheater της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης Ernst Busch (Βερολίνο), όπως και στην πειραματική θεατρική σκηνή Kampnagel (Αμβούργο).

Από το 2006 μέχρι το 2010 σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη, στο Τμήμα Σκηνοθεσίας και Ηθοποιίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του σκηνοθέτησε διάφορες παραστάσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Έχει παρουσιάσει δουλειές του, μεταξύ άλλων, στο Schauspielhaus του Ντίσελντορφ, το Schauspielhaus του Γκρατς, το Theater Oberhausen, το Staatstheater του Μάιντς, το Schauspiel της Λειψίας, το Residenztheater του Μονάχου, το Volkstheater και το Burgtheater της Βιέννης. Στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Εθνικό Θέατρο.

H παράσταση «Επαναστατικές μέθοδοι για τον καθαρισμό της πισίνας σας της Αλεξάνδρας Κ*», στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου το 2018, ήταν η πρώτη σκηνοθεσία του στην ΑΘΗΝΑ. Το 2011, η παράσταση «Καλοκαιρινή Νύχτα», την οποία σκηνοθέτησε στο Burgtheater της Βιέννης, ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Nestroy στην κατηγορία «Καλύτερου Νέου Δημιουργού».

Το 2012 αναδείχτηκε καλύτερος νέος καλλιτέχνης σε μια ψηφοφορία ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου, την οποία διενήργησε το περιοδικό “Theater heute”. Το 2016 ίδρυσε την ETERIA FILON στη Βιέννη.

Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος ζει στη Βιέννη και στην Αθήνα.