Λιάγκας: Τι δήλωσε μετά το σάλο από το σχολιασμό της είδησης της ασέλγειας 20χρονου φοιτητή

Λιάγκας: Τι δήλωσε μετά το σάλο από το σχολιασμό της είδησης της ασέλγειας 20χρονου φοιτητή

Απολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μετά το σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media από τον τρόπο που επέλεξε να σχολιάσει την είδηση της ασέλγειας 20χρονου φοιτητή σε βάρος σε συμφοιτήτρια του.

Με σαφώς απολογητικό ύφος, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», της Παρασκευής, έκανε λόγο για λάθος της εκπομπής στον τρόπο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου θέματος.

Στην εκπομπή της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας είχε επιλέξει να παρουσιάσει με άκομψο και περιπαικτικό τρόπο και με μία «αστεία διάσταση», όπως έκανε λόγο την είδηση της ασέλγειας 20χρονου φοιτητή σε βάρος συμφοιτήτριας του στο αναγνωστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες.

Το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε λίγο όπως θα το αντιμετωπίζαμε σ’ ένα καφενείο σε μια παρέα γιατί έχει και μία αστεία διάσταση και πήραμε την αστεία διάσταση και κάνοντας μία πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρη θέση μας και στάση μας», είπε.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι η πράξη είναι απόλυτα καταδικαστέα, «είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι μία απόλυτα καταδικαστέα πράξη.

Είναι μία βίαιη πράξη γιατί όταν κάνεις κάτι σε αυτό το επίπεδο, χωρίς τη συναίνεση του άλλου ανθρώπου.

Μιλάμε για ένα βιασμό είναι ξεκάθαρο και μία τέτοια πράξη είναι απολύτως καταδικαστέα

Τέλος το είπε, «Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κόσμο και αυτή είναι η θέση μας και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη», ενώ την ίδια θέση διατύπωσαν και οι συνεργάτες του.

Το απόσπασμα από την εκπομπή της Πέμπτης που προκάλεσε σάλο και έντονες αντιδράσεις στα social media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here