Έκανε το ακατόρθωτο: Ο Γιάννης Λοβέρδος έχασε 130 ολόκληρα κιλά και πλέον είναι ένας… άλλος

Ο Γιάννης Λοβέρδος μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλε να χάσει βάρος, δίνοντας τη δική του απάντηση σε όλους εκείνους που έλεγαν, πως δεν έχει τη δύναμη να αδυνατίσει.

Ο βουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να μπει στη διαδικασία να χάσει βάρος, ενώ αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει για την συνεπιμέλεια.

Ο ίδιος ανέφερε: «Από τα παιδικά μου χρόνια ήμουν υπέρβαρος έως πολύ παχύσαρκος. Η πρώτη φορά με φυσιολογικό βάρος είναι τώρα στα 60 μου. Ήταν τεράστια η προσπάθεια και είμαι πολύ περήφανος. Από τα 220 κιλά που ήμουν, τώρα είμαι κάτω από 90 κιλά».

Γιάννης Λοβέρδος: Η απώλεια κιλών και η «συγγνώμη» για τη δήλωση στη Βουλή

«Έχασα 130 κιλά για λόγους υγείας και για να “βουλώσω στόματα” που έλεγαν πως δεν έχω τη δύναμη να αδυνατίσω. Δεν υπάρχει χειρότερος ρατσισμός από αυτόν εναντίον των χοντρών», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι «Σίγουρα με έχουν αδικήσει λόγω της εμφάνισής μου, αλλά πήγα παρακάτω».

«Δεν είναι τυχαίο που στην κορυφή είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Με βύσμα δεν προχωράς, αν δεν αξίζεις δεν μπορείς να σταθείς στην τηλεόραση» τόνισε ο Γιάννης Λοβέρδος.

Αναφερόμενος, τέλος, στη δήλωσή του στη Βουλή για το θέμα της συνεπιμέλειας, ο Γιάννης Λοβέρδος εξήγησε ότι «Προφανώς έκανα λάθος με τη δήλωσή μου στη Βουλή, άλλο ήθελα να πω και αλλιώς ακούστηκε, ζήτησα συγνώμη. Προσωπικά θεωρώ την κακοποίηση ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Στη δήλωσή μου αναφερόμουν στο ότι αυτό θα το κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο».