Μαίρη Μπάρκουλη: «Φοβάμαι, ζω με την ανησυχία, αν πεθάνω, που θα καταλήξουν τα οστά του Ανδρέα Μπάρκουλη»

Την έντονη αντίδραση της Μαίρης Μπάρκουλη, προκάλεσε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου που πραγματοποιήθηκε πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη εξοργίστηκε για το πώς χειρίστηκε την υπόθεση ο δήμος Ζωγράφου, όπως τόνισε και on air στην εκπομπή Happy Day.

Όπως ανέφερε η Μαίρη Μπάρκουλη στον αέρα της εκπομπής: «Μία φίλη μου που μένει Ζωγράφου το έμαθε εντελώς τυχαία και μου το έστειλε αμέσως και φυσικά εξοργίστηκα. Ο δήμαρχος μου είπε δεν πρόκειται να τον κουνήσει κανείς από εκεί. Είχα περάσει από τον τάφο του να του αφήσω λουλούδια τη Μεγάλη Πέμπτη και όλα ήταν εντάξει».

Σε τηλεφωνική σύνδεση βγήκε και ο δήμαρχος της περιοχής, Βασίλης Θώδας, δίνοντας εξηγήσεις για την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού. Ανέφερε πως έγιναν προσπάθειες επαφής με την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά ήταν άκαρπες και έτσι δόθηκε εντολή να προχωρήσει η διαδικασία.

«Ο Στάθης Ψάλτης ενταφιάστηκε στις 24/4/17, παρήλθε η ημερομηνία ταφής του χωρίς να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την οικογένειά του, την ξέρουν την προβλεπόμενη διαδικασία. Τα οικονομικά θέματα δεν ήταν τακτοποιημένα από την οικογένεια» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θώδας.

«Φοβάμαι και ζω με την ανησυχία ότι άμα πεθάνω πού θα καταλήξουν τα οστά του Ανδρέα Μπάρκουλη, γιατί εγώ πληρώνω, δεν είναι δωρεάν» συνέχισε η Μαίρη Μπάρκουλη με τον δήμαρχο να διευκρινίζει πως τα οστά των καλλιτεχνών φυλάσσονται βάσει νόμου εις το διηνεκές.