«Γιατί ντύθηκε έτσι, γιατί πήγε σε πάρτι, γιατί…» – Ξέσπασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για την Γεωργία Μπίκα

Ξεσπάει μέσα από ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για την υπόθεση της Γεωργία Μπίκα.

Συγκεκριμένα γράφει:

Γιατί ντύθηκε έτσι, γιατί πήγε σε πάρτι, γιατί γύρισε στο ξενοδοχείο (έπρεπε να οδηγήσει μεθυσμένη), γιατί ήπιε. Γιατί είσαστε οι απόλυτοι αλήτες που θεωρείτε την γυναίκα αντικείμενο μίας χρήσης. Γιατί απο εδώ και πέρα θα κρύβεστε άθλιοι!.. #μετηΓεωργια

Συνεχίζει με άλλη ανάρτηση:

Και τώρα η ΒΟΜΒΑ: Ήρθε η απάντηση για την Γεωργία απο τα ειδικά τοξικολογικά εργαστήρια του Εφετείου στο Παρίσι! Σε λίγο στη «ζούγκλα» γιατί το ψέμα όπως λέει ο λαός μας έχει κοντά ποδάρια.

Tο πόρισμα των Γάλλων επιστημόνων που συνεργάζονται με το Εφετείο των Παρισίων εκθέτει τον Ράικο λέει ο κ. Γαλεντέρης
Για δικαίωση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από γόνους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, κάνει λόγο ο τεχνικός σύμβουλος Δημήτρης Γαλεντέρης.

Τα στοιχεία από το πόρισμα των Γάλλων επιστημόνων στο εργαστήριο ToxLab, στο Παρίσι, πιθανόν να ανατρέψουν την εξέλιξη της υπόθεσης. Σύμφωνα με το πόρισμα του εργαστηρίου το οποίο εκτελεί έρευνες και αναλύσεις για το Εφετείο των Παρισίων, η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, ήταν αρκετά μεθυσμένη, εκείνο το βράδυ στη σουίτα του πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου οργανώθηκε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη. To πόρισμα αυτό, έρχεται σε αντίθεση με το συμπέρασμα του ιατροδικαστή Νίκου Ράικου, ο οποίος έκανε λόγο για «ελάχιστη» ποσότητα αλκοόλ.

«Όπως φαίνεται από την έκθεση των Γάλλων επιστημόνων, ο ιατροδικαστής Ράικος προχώρησε σε μη ακριβή ανάλυση» δήλωσε στο ThessToday.gr ο κ. Γαλεντέρης. Ο ίδιος σημειώνει ότι η Γεωργία δικαιώνεται, ενώ την ίδια ώρα οι Γάλλοι επιστήμονες εκθέτουν τον ιατροδικαστή Νίκο Ράικο που εξέτασε τα δείγματα σε συνεργασία με ελβετικό εργαστήριο, το οποίο συνεργάζεται με το ΑΠΘ.

Ο κ. Γαλεντέρης σημειώνει ότι η φόρμουλα που χρησιμοποιήσε ο ιατροδικαστής ήταν στην ουσία ένας σύντομος τρόπος: «Σύμφωνα με τους Γάλλους επιστήμονες, η χρήση της φόρμουλας που χρησιμοποιεί ο ιατροδικαστής Ράικος δεν είναι ακριβής και απλά χρησιμοποιήθηκε ένας σύντομος τρόπος για να εξηγήσει τους οδηγούς ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται να περιμένουν για να ξαναπιάσουν… τιμόνι».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της Γεωργίας, «από τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είχε αποκαλυφθεί ότι η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε υψηλά επίπεδα, το οποίο επαληθεύεται από την ανάλυση των Γάλλων και από το οποίο όπως προκύπτει, θέτει τη Γεωργία Μπίκα σε κατάσταση βαριάς μέθης, όταν αναφέρεται ότι έλαβε χώρα η καταγγελλόμενη πράξη» είπε και πρόσθεσε:

«Στα ίδια επίπεδα κινούνταν και η δική μου ανάλυση που παρουσιάζαμε κανονικά. Όπως φαίνεται από την έκθεση των Γάλλων επιστημόνων, ο Ράικος έκανε μη ακριβή ανάλυση της συγκέντρωσης σύμφωνα με τα δεδομένα που χορηγήθηκε από την ίδια τη Γεωργία Μπίκα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαλεντέρης και πρόσθεσε ότι «με μια μέση συγκέντρωση η ποσότητα αλκοόλ ήταν τρία γραμμάρια / λίτρο. Το οποίο σημαίνει ότι ήταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, απουσία κάθε ικανότητας συναίνεσης και αντίδρασης και φυσικά τεράστια πιθανότητα αμνησίας».