Το παλάτι τους έγινε στάχτη: Η επιβλητική βίλα που έχτιζαν Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης και τυλίχθηκε στις φλόγες

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι, δημιουργώντας κοινή περιουσία, όπως το σπίτι που ξεκίνησαν να χτίζουν στην Εύβοια, την οποία καλούνται να μοιράσουν μετά τον χωρισμό τους, πέρυσι το καλοκαίρι.

Το πρώην ζευγάρι, μετά τον χωρισμό, βίωσε μια νέα δύσκολη στιγμή, καθώς η τεράστια φωτιά στην Εύβοια έκανε «στάχτη και μπούρμπερη» ένα σπίτι, που είχαν ξεκινήσει να χτίζουν μαζί, αλλά το άφησαν πριν καν ολοκληρωθεί.

Στάχτη το σπίτι των Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πρόκειται για το σπίτι που έχτιζαν στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στον Γαλατσώνα, καθώς είχαν μαγευτεί από το μέρος. Ωστόσο, όταν η κρίση ήρθε στην Ελλάδα, αποφάσισαν να το πουλήσουν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, το σπίτι τελικά κάηκε και αυτή, μάλιστα, ήταν η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους.

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντήθηκαν για την κοινή περιουσία

Ειδικότερα, μετά τον χωρισμό, έπρεπε να συναντηθούν από κοντά και να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες που είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού, όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Η συνάντηση αυτή ήταν φυσικά συγκινησιακά φορτισμένη, διότι αφενός ένα σπίτι που αγάπησαν πολύ και οι δυο και έκαναν όνειρα για αυτό, έγινε στάχτη και αφετέρου ήταν η πρώτη ουσιαστική τους συνεύρεση μετά τον πρόσφατο χωρισμό.

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης έμειναν μαζί για αρκετές ώρες και κουβέντιασαν πολλά πράγματα, ενώ στο μέλλον, θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και κουβέντες, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα τους.