«Λύγισε» η Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ – Θα μου λείψετε»

Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και όπως έχει γίνει γνωστό η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΙ. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, καθώς ήταν η τελευταία φορά που μαγείρεψε στην εκπομπή.

Ο σεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ιωάννα Μαλέσκου, κάνοντάς την να συγκινηθεί, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια έκανε τον δικό της απολογισμό γι’ αυτά τα δύο χρόνια στο «Love It» και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της.

«Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά. Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν… Και ξέρεις γιατί με συγκίνησες σήμερα; Γιατί ο κόσμος κατά καιρούς έχει διαβάσει πολλά να λένε, ή να νομίζουν ότι λένε οι συνεργάτες μου για μένα, και ίσως αυτό να με πικραίνει πραγματικά γιατί εγώ ξέρω τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε κι αυτούς που δεν βλέπετε».

Σε αυτό το σημείο, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. «Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στενοχωριέμαι όντως γιατί είμαι άνθρωπος που δένεται. Με την ιεροτελεστία μας. Που μπαίνω μέσα και λέω “σας μίλησα; Δεν σας μίλησα”. Όλα αυτά που σας κάνω… Θα μου λείψετε πάρα πολύ. Εύχομαι και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι τίμια πλάσματα που δουλεύουν για το μεροκάματο, τα καλύτερα».