Μαμά δημιούργησε πρωτοποριακή συσκευή που επιτρέπει σε παιδιά με κινητικά προβλήματα να περπατήσουν

Όταν η επιστήμη και το μυαλό μιας μαμάς συνεργάζονται, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μαγικά για τα παιδιά όλου του κόσμου!

Όταν είσαι μητέρα και το παιδί σου αντιμεντωπίζει κάποιο πρόβλημα δεν σταματάς να ψάχνεις τρόπους να το βοηθήσεις και να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση για την περίπτωσή του. Αυτό ακριβώς έκανε και Debby Elnatan, μητέρα ενός αγοριού με εγκεφαλική παράλυση, ασθένεια που προκαλεί νευρομυϊκή διαταραχή και δεν επιτρέπει στον μικρό να ελέγξει τα πόδια του και να περπατήσει.

Όταν οι γιατροί της είπαν πως ο μικρός θα έμενε σε αναπηρικό καροτσάκι, άρχισε να σκέφτεται τι θα μπορούσε να κάνει ώστε να χαρίσει στον γιο της τη δυνατότητα να αισθανθεί πώς είναι να κινείται ελεύθερος και να περπατάει. Έτσι δημιούργησε το Upsee, μια συσκευή που αποτελείται από 3 κομμάτια, μια ζώνη για έναν ενήλικα, ένα γιλέκο για το παιδί και σανδάλια η οποία επιτρέπει στον γονέα να έχει το παιδί του δεμένο κοντά του και να περπατούν μαζί, δίνοντάς του έτσι μια αίσθηση ελευθερίας!

Η πρωτοποριακή αυτή συσκευή είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά, κοστίζει 379.00 ευρώ και κάνει εκατομμύρια παιδιά με κινητικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο να χαμογελούν.

Δείτε την ιστορία της μαμάς από το Ισραήλ και πώς της ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει αυτό τον θαυματουργό μηχανισμό!

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here