Νυχτοπερπατήματα για τη Μαρία Σάκκαρη – Τα… έσπασε στον Αργυρό χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα έσπασε» η κορυφαία ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανάμεσα σε ένα πολύ πιεστικό πρόγραμμα δύσκολων αγώνων που έχει μπροστά της «έκλεψε» μερικές δικές της στιγμές για να βρεθεί στην Ελλάδα κοντά στην οικογένειά της και να συναντηθεί με φίλους της. Δηλώνει fan του Κωνσταντίνου Αργυρού και ήθελε πάρα πολύ να τον δει live.

Μπορεί να επισκέπτεται την οικογένειά της όποτε βρίσκει χρόνο και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδια, αλλά συνήθως όταν έρχεται στην Ελλάδα προτιμά να κάνει πιο ήρεμες εξόδους με τους φίλους της και να χαλαρώνει μέχρι να επιστρέψει ξανά στο πιεστικό της πρόγραμμα”, σύμφωνα με πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον στο  YOU.

Η γοητευτική Μαρία, με φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους – σύμφωνα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU- και πολύ απλά ντυμένη στα μαύρα, βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, τραγούδησε με τις επιτυχίες του αγαπημένου της καλλιτέχνη και περίπου κατά τις 4 αποχώρησε με την παρέα της.