Μάρκος Σεφερλής – Πώς σχολίασε την απίστευτη ομοιότητά του με την… Έλενα του The Bachelor

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής – και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.

Ανάμεσα στις διάφορες στιγμές της συνέντευξης, όμως, ξεχωρίζει εκείνη στην οποία ο παρουσιαστής του έδειξε μια viral φωτογραφία του.

Πρόκειται για ένα meme στο οποίο οι χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι ολόιδιος με την… Έλενα του The Bachelor.

«Έχει γίνει ένας πανικός με αυτή τη φωτογραφία. Ποιος είμαι εγώ τώρα; (γέλια) Έχει γίνει χαμός στο Instagram και στο Facebook. Μου στέλνουν τη φωτογραφία οι θαυμαστές», παραδέχτηκε ο Μάρκος Σεφερλής.

Αργότερα στη συνέντευξη, ο κωμικός μίλησε για το κατά πόσον η πανέμορφη σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά του κάνει… ζήλιες.

Και είπε:
«Έχω φιλήσει γυναίκα στην σκηνή αλλά η Έλενα δεν ζηλεύει και δεν μου κάνει σκηνές γιατί ξέρει ότι είναι δουλειά. Μόνο μια φορά σε μπουζούκια γύρισε το μάτι της, όταν φεύγαμε κι άκουγε τι μου είπε μια κοπέλα. Όπως πέρασα δίπλα από ένα τραπέζι, με σταμάτησαν για φωτογραφίες. Μία κοπελίτσα μου «την έπεσε» κανονικά κι εκεί γύρισε το μάτι της Έλενας.

Πολύ κόσμια τής έδωσε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ελπίζει. Βέβαια εγώ μετά την βρήκα στο Instagram και της εξήγησα ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνει. Μόνο μια φορά που έγινε μπροστά της κι ήταν περίεργο το περιστατικό. Αλλά γενικά δεν ζηλεύει, ξέρει την δουλειά κι ότι είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω και να ξεδίνω. Δεν μου κάνει έλεγχο».