Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου: Δείτε τον υπέροχο γάμο τους στη Σύρο [Βίντεο]

Ανήμερα των γενεθλίων της η Δανάη Μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

O πολιτικός γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών των δυο ταλαντούχων ηθοποιών.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr η Δανάη Μιχαλάκη φορώντας ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της πάτερα, Γιώργο Μιχαλάκη έφτασε 18:40 στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Ο γάμος στη Σύρο με Μέλισσες και το διπλό after wedding party
Μάλιστα σήμερα είναι και τα γενέθλια της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Τον πολιτικό γάμο πραγματοποίησε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτικής σύμβουλος κα. Ειρήνη Δράκου.

Tο παρών στην γαμήλια τελετή μεταξύ άλλων έδωσαν οι συμπρωταγωνιστές της στις Αγριες Μέλισσες: Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Δάσκαλος), Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου (αδελφές), Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος), Εριέττα Μανούρη, Βίκυ Διαμαντοπούλου (Σοφούλα), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Καφετζής), Γιώργος Ηλιόπουλος (Κουρέας), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής), Κωστής Σαββιδάκης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος καθώς και το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου ”Polkar” (Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιάννης Μπέλος, Γιώργος Αβραμίδης, Μιχάλης Καρανίκος) οι οποίοι υποδέχτηκαν με τα όργανα τους τη νύφη με το ‘’φραγκοσυριανή’’.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Cyclades24, βλέπουμε την άφιξη της Δανάης Μιχαλάκη στο Δημαρχείο, την μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, Φιλαρέτη Κομνηνού αλλά και τους ηθοποιούς των «Άγριων Μελισσών».

Δείτε παρακάτω βίντεο από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου από το Cyclades24.