Νίκος Μουτσινάς: «Ήταν μία πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν»

Για τη δύσκολη σεζόν που είχε η φετινή χρονιά τηλεοπτικά μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής, λίγο πριν ρίξει αυλαία.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στο κοινό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», λέγοντας ότι: «Θέλω να πω ότι ήταν μια πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν, για όλους εννοώ, το καταλαβαίνετε. Όχι, που κλείνουμε είναι το ευχάριστο. Ήταν δυσάρεστο που ήμασταν στον αέρα όλη αυτή τη σεζόν. Ήταν μεγάλη δυσκολία γιατί κάπως η πραγματικότητα ήταν λίγο… ικανοποιητικά μαύρη».

«Θέλω να πω ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλη την ομάδα. Ευχαριστώ γιατί ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και του χρόνου θα μικρύνει σε διάρκεια η εκπομπή. Εγώ τα λέω αυτά μπας και κατέβω στο Φάληρο και τα θυμούνται. Γι’ αυτό και θα μικρύνει η ομάδα και θα φύγετε οι μισοί, πάρα πολύ ωραία», πρόσθεσε στη συνέχεια με το γνωστό χιούμορ του ο Νίκος Μουτσινάς.

Τέλος, είπε: «Θέλω σιγά σιγά να λέω τα ευχαριστώ μου στους ανθρώπους εδώ που πραγματικά όλο το χειμώνα πέρασαν πολύ δύσκολα. Πάρα πολύ μεγάλη κούραση, δεν είναι εύκολο να βλέπετε αυτό το πανηγύρι, έχει προετοιμασία από τα παιδιά. Εγώ μόνο να βαφτώ, που δεν είναι και αυτό εύκολο».