Νεαρή κοπέλα φροντίζει την 98χρονη γιαγιά της και της ξεπληρώνει όσα κάποτε έκανε για εκείνη

Η  φροντίδα που παρέχει αυτή η νεαρή κοπέλα στην υπερήλικη γιαγιά της αποτυπώνεται σε όλο της το μεγαλείο στις παρακάτω εικόνες.


Όταν αυτή η αξιαγάπητη γιαγιά ήταν πολύ γερασμένη και αδύναμη ώστε να φροντίσει τον εαυτό της, η αγαπημένη εγγονή της θεώρησε πως ήταν ευκαιρία να αποπληρώσει την αγάπη και τη φροντίδα που έλαβε από την αγαπημένη της γιαγιά. Η υπομονή και η τρυφερότητά της είναι συγκινητική.

Όταν οι γονείς είναι απασχολημένοι τόσο πολύ με την εργασία τους, οι παππούδες και οι γιαγιάδες αναπληρώνουν το κενό στις ζωές των εγγονών τους.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες είχαν πάντα το χρόνο και την υπομονή να ακούσουν όλες τις ιστορίες σας και να αντέξουν τα παιδικά νάζια και τα πείσματά σας, να σας ταΐσουν και να σας μιλήσουν όταν ήσασταν μικροί. Λειτουργούν ως σύμβουλοι, σας ακούνε χωρίς να σας κρίνουν και φροντίζουν τις σωματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Είναι ευλογία να έχεις τον παππού ή τη γιαγιά  δίπλα σου τα χρόνια που μεγαλώνεις!

Η Jen Ampler από τις Φιλιππίνες έχει δημοσιεύσει εκπληκτικές φωτογραφίες που δείχνουν την αγάπη της για την 98χρονη γιαγιά της στο προφίλ της στο Facebook. Οι φωτογραφίες αυτές κέρδισαν την προσοχή των ακολούθων της  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το συγκινητικό αφιέρωμα που έφτιαξε η  Jen για τη γιαγιά της είναι αιχμαλωτισμένο μέσα στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η Jen, λούζει και ταϊζει τη γιαγιά της, καθώς η ίδια δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό της.

Η ζεστή καρδιά της “αγκάλιασε” γλυκά την 98χρονη γιαγιά της.

Φωτογραφίες δείχνουν νεαρή κοπέλα να φροντίζει την 98χρονη γιαγιά της και να της ξεπληρώνει όσα κάποτε έκανε για εκείνη - Εικόνα 3

Ακολουθεί η εξαιρετικά συγκινητική δημοσίευσή της στο Facebook.

Φωτογραφίες δείχνουν νεαρή κοπέλα να φροντίζει την 98χρονη γιαγιά της και να της ξεπληρώνει όσα κάποτε έκανε για εκείνη - Εικόνα 4

Γιαγιά, με φρόντιζες από τη μέρα που γεννήθηκα. Τώρα, όταν σου δίνω να φας και σε κάνω μπάνιο, με παίρνουν τα κλάματα γιατί θυμάμαι όταν εσύ τα έκανες όλα αυτά για εμένα όταν ήμουν μικρή. Είσαι 98 ετών τώρα, άφησε λοιπόν όλους εμάς να σε φροντίσουμε όπως έκανε κι εσύ για εμάς.

Πριν λίγο, σε σήκωσα όρθια και σου ζήτησα να προσπαθήσεις να περπατήσεις. Μου είπες ότι δεν μπορείς πια.

Θα σου είμαι πάντοτε ευγνώμων που δεν εγκατέλειψες ποτέ εμένα, τα αδέρφια μου και τη μαμά.

Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Σε παρακαλώ προσπάθησε να είσαι δυνατή. Θα σε νοιαζόμαστε όσο και να μεγαλώσεις. Δε είσαι πια ικανή να φας μόνη σου, ούτε να κάνεις μπάνιο και δεν μπορείς πια να περπατήσεις, γι’ αυτό θα γίνουμε εμείς τα χέρια και τα πόδια σου. Ακόμα κι έτσι, πάλι δε θα μπορέσουμε να σου ξεπληρώσουμε όλα όσα έκανες εσύ για εμάς.

Κλαίω γοερά όποτε λέω ότι σ’ αγαπώ γιαγιά.

Η Jen δημοσίευσε αυτές τις όμορφες φωτογραφίες που δείχνουν το ισχυρό δέσιμο που έχουν μια ηλικιωμένη κι αδύναμη γυναίκα, με τη νεαρή και δυνατή εγγονή της που τη φροντίζει με αγάπη. Έχει προκαλέσει πολλά συναισθήματα σε πολλούς ανθρώπους.

Υπάρχει πολύς πόνος στα μάτια του νεαρού κοριτσιού που βλέπει τη γιαγιά της τόσο ανήμπορη. Η Jen μοιράζεται έναν πολύ βαθύ δεσμό με τη γιαγιά της.

Φωτογραφίες δείχνουν νεαρή κοπέλα να φροντίζει την 98χρονη γιαγιά της και να της ξεπληρώνει όσα κάποτε έκανε για εκείνη - Εικόνα 6

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here