“Νίκησα τον καρκίνο με την στήριξη του συζύγου μου…” – Συγκίνηση για την Τατιάνα Στεφανίδου!

“Νίκησα τον καρκίνο με την στήριξη του συζύγου μου…” – Συγκίνηση για την Τατιάνα Στεφανίδου!

“Νίκησα τον καρκίνο με την στήριξη του συζύγου μου…” η συγκλονιστική εξομολόγηση στην Τατιάνα Στεφανίδου και η on air συγκίνηση της παρουσιάστριας!

Χωρίς αμφιβολία η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τις πιο εντυπωσιακές και καταξιωμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την επαγγελματική της πορεία.

Η παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά να κάνει την δουλειά της και σίγουρα ξέρει όσο κανένας ότι στην ελληνική showbiz και γενικά στον χώρο της τηλεόρασης δεν γίνεται να αρέσει σε όλους!

Ωστόσο, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν πτοείται καθόλου από τα κακεντρεχή σχόλια και τις άσχημες κριτικές που τις κάνουν κατά καιρούς τόσο οι τηλεκριτικοί, όσο και οι ίδιοι οι τηλεθεατές.

Όσοι την παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια ξέρουν ότι η Τατιάνα Στεφανίδου δεν μασάει τα λόγια της και λέει τα πράγματα με το όνομά τους και σε όποιον αρέσει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια μας έχει χαρίσει συγκινητικές στιγμές μέσα από τις ιστορίες και τους καλεσμένους που φιλοξενεί στις εκπομπές της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here