Νώντας Μπάρκας: Ο πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου και πατέρας της Δανάης, της “χάρισε” τα μάτια του

Η Δανάη Μπάρκα μας συστήνει τον πατέρα της, Νώντα, και υπογραμμίζει πως για εκείνη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι δεύτερος πατέρας της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί.

Όπως είναι γνωστό η κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα παρουσιάζει τα τελευταία δύο χρόνια με επιτυχία, την πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και τα πάει εξαιρετικά. Και μπορεί την μητέρα της να την ξέρετε, ξέρετε όμως ποιος είναι ο πατέρας της;

Αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα και ο πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου, συνεχίστε να διαβάζετε!

Ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Νώντα Μπάρκα, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως έναν πολύ καλό άνθρωπο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος στα 22 της χρόνια, ενώ χώρισαν γρήγορα αφού και οι δυο τους ήταν αρκετά μικροί ηλικιακά.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου για την σχέση που έχει μαζί της ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα.

Από την άλλη η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο μαζί τους και να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές.

Σε συνέντευξη της, η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει για τον πατέρα της και όπως έχει εξομολογηθεί τον λατρεύει.

Τα λόγια της Δανάης Μπάρκα για τους γονείς της

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος.

Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία ,τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς.

Εγώ́ είχα την τύχη ότι οι γονείς μου συνειδητοποιήσαν πολύ́ νωρίς ότι δεν έπρεπε να είναι μαζί́ και ευτυχώς γιατί́ τώρα που έχω μεγαλώσει έχω καταλάβει το γιατί́ και έτσι έχουν προστατέψει την αγάπη τους, μαζί́ και εμένα και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́».

Να σημειωθεί πως η Δανάη Μπάρκα μεγάλωσε στο ίδιο σπίτι με τον καλό φίλο της Βίκυς Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος θεωρεί ότι είναι δεύτερος πατέρας της.