Ο ορισμός της πραγματικής φιλίας: Ένας 12χρονος κουβάλα καθημερινά στο σχολείο τον φίλο του που έχει κινητικά προβλήματα

Τα τελευταία 5 χρόνια έχει αναλάβει να τον πηγαίνει στο σχολείο, να τον γυρίζει σπίτι και να τον βοηθάει σε όλες του τις μετακινήσεις

Αν γνωρίζετε κάποιον ο οποίος αμφιβάλει για το αν στις μέρες μας, υπάρχει πραγματική φιλία, τότε δώστε του να διαβάσει το θέμα αυτό.

Αφορά έναν 12χρονο μαθητή στην Κίνα, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια κουβαλάει τον καλύτερό του φίλο, βοηθώντας τον να πάει στο σχολείο, να γυρίσει από αυτό και γενικώς σε ότι μετακίνηση χρειάζεται να κάνει.

Ο Ξου Μπινγκγιάνγκ γνωρίστηκε με τον Ζανγκ Ζε στην πρώτη τάξη του αντίστοιχου δημοτικού σχολείου και αμέσως έγιναν αυτοκόλλητοι.

Ο Ζανγκ όμως, από την ηλικία των τεσσάρων ετών είχε διαγνωσθεί με μία σπάνια ασθένεια στους μυς των ποδιών που είχε ως αποτέλεσμα με το πέρασμα του χρόνου να μην μπορεί να περπατήσει.

Ευτυχώς όμως, ο Ξου προθυμοποιήθηκε να αναλάβει αυτός να τον βοηθήσει, είτε βοηθώντας τον να περπατήσει, είτε κουβαλώντας τον στην πλάτη του. Τον πάει στο σχολείο, τον πηγαίνει για φαγητό, τον γυρίζει σπίτι… Τον πάει παντού, ακόμα και στην τουαλέτα.

«Είμαι πιο βαρύς από αυτόν, καθώς εγώ είμαι 40 κιλά και ο Ζανγκ είναι 25. Οπότε μπορώ να τον κουβαλήσω. Αν δεν το έκανα εγώ, δεν θα το έκανε κανείς», είπε ο Ξου για το φιλαράκι του.

Από την πλευρά του ο Ζανγκ, δήλωσε στην Daily Mail: «Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Κάθε μέρα είμαστε μαζί. Διαβάζουμε μαζί, μιλάμε, παίζουμε… Τον ευχαριστώ που με προσέχει έτσι κάθε μέρα».


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ξου έδινε ανάλογη βοήθεια για τρία χρόνια και σε ένα άλλο παιδί με κινητικά προβλήματα, όμως αυτό έφυγε από το σχολείο που πήγαιναν.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here