Ζώδια: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για Διδύμους, Σκορπιούς και ακόμη τρεις!

Δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τα ζώδια. Ορισμένα θα φτάσουν στα όριά τους ενώ άλλα θα περάσουν μεγάλα ζόρια.

Η Λίτσα Πατέρα κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και χτυπά καμπανάκι.

ΚΡΙΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η καλή όψη Αφροδίτης-Δία υπόσχεται τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάτω από την ευνοϊκή επίδραση του Δία σίγουρα θα γλυκάνει το κλίμα! Όλοι γοητεύονται από εσάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με το μυαλό σας να βρείτε λύσεις!

ΖΥΓΟΣ
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα μεγεθύνει πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Έχετε όμως εύνοια σε οικονομικά και καριέρα (κοινωνική ζωή).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη μέρα πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Τα ζητήματα καρδιάς όμως είναι στα συν, χάρη στην Αφροδίτη!

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

Δείτε επίσης: