Πανελλήνιες: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – καλή επιτυχία σε όλους!

Πανελλήνιες εξετάσεις 2020: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού είτε επισκεπτόμενοι το λύκειό τους είτε στη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr.

Πατήστε εδώ

Περισσότερα σε λίγο*

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας

Οι καταστάσεις βαθμολογιών κατά την ανάρτησή τους στις σχολικές μονάδες δεν θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία,, πράγμα που γίνεται τα τελευταία χρόνια, καθώς θεωρούνται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, αλλά μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων και τους βαθμούς τους.

Να σημειώσουμε πως τα αποτελέσματα βγαίνουν φέτος κανονικά και στην ημερομηνία τους, παρά το ότι οι εξετάσεις πήγαν πίσω, όπως και ολόκληρη η βαθμολόγηση

Μια βαθμολόγηση που έγινε στις Σέρρες για λογαριασμό και για γραπτά ενός άλλου νομού, όπως συνήθως γίνεται κάθε χρονιά

Βαθμολογικό Κέντρο Σερρών (Β.Κ.Σ.): Δημόσιες ευχαριστίες

Πάντως με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του Βαθμολογικού Κέντρου Σερρών (Β.Κ.Σ.) στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, οι καθηγητές ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο Σερρών για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα για βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής και των εγκαταστάσεων του Β.Κ.Σ.

Επίσης ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερρών για τη διαρκή κάλυψη των λειτουργικών αναγκών και τη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών για την λειτουργία του

Τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για τη συμβολή τους στην κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Β.Κ.Σ.

Τον Δ/ντη και τους διοικητικούς υπαλλήλους της Δ.Δ.Ε. Σερρών για τη συμβολή τους στην απρόσκοπτη λειτουργία του Β.Κ.Σ.

Τις τοπικές επιχειρήσεις «Νέκταρ ΑΕ», «Κάντζας ΑΕΒΕ» και «Νέο Κρόνιο» για τη δωρεάν προμήθεια εμφιαλωμένων νερών.

Και όπως είναι φυσικό όλους τους/τις εκπαιδευτικούς που προσέφεραν με προθυμία και ευσυνειδησία τις υπηρεσίες τους στο Β.Κ.Σ., επιτελώντας έργο υψηλής ευθύνης και συμβάλλοντας στην ομαλή και επιτυχή λειτουργία του κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Καλές βαθμολογίες παιδιά και καλές …διακοπές!