Βασίλης Παπακωνσταντίνου – «Ερωτεύτηκα και την ‘κυνήγησα’ την Ελένη Ράντου δύο χρόνια»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για την γυναίκα του, Ελένη Ράντου και δήλωσε ερωτευμένος με την κόρη του!

«Έχω πει 1.283 τραγούδια. Αν ήθελα σε μία συναυλία να τα πω όλα θα θέλω μια βδομάδα να τα πω… Η φωνή μου ακόμα αντέχει, δεν ξέρω για πόσο. Όσο αντέχει η φωνή μου θα τραγουδάω. Όταν αρχίσει να μου κάνει “νερά” θα σταματήσω. Αλλά δεν θα σταματήσω τη μουσική. Θα συνεχίσω ως συνθέτης, θα γράφω τραγούδια και θα τα τραγουδούν άλλοι» είπε αρχικά για την καριέρα του ο τραγουδιστής.

«Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα»

«Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να βρίσκομαι μπροστά της, είναι ο καλύτερος τρόπος» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου.

Η αρχή μιας μεγάλης καριέρας
«Την πρώτη φορά που άκουσα κλαρίνο το έβαλα στα πόδια. Ήταν σε πανηγύρι στην πλατεία του χωριού και δεν ήξερα τι να κάνω από τη χαρά μου. Στα 17 μου έκανα την πρώτη μου συναυλία στις εργατικές κατοικίες που μέναμε. Μαζεύτηκαν όλοι και μας χειροκροτούσαν. Εκεί κάτι αισθάνθηκα».