Το… υποσχέθηκε η Λίτσα Πατέρα: Αυτό το ζώδιο θα χτυπήσει «κεραυνοβόλα» ο έρωτας!

Η Λίτσα Πατέρα μας υπόσχεται ουκ ολίγα στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, από νέους έρωτες και προώθηση σχεδίων μέχρι ευχάριστες ειδήσεις στα οικονομικά.

Η γνωστή αστρολόγος τονίζει, ότι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα φέρει θετικές εξελίξεις, αναφέροντας τους πιο ευνοημένους.

Δείτε αναλυτικά για τα ζώδια και τους νέους έρωτες

ΚΡΙΟΣ

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει νέους δρόμους. Προωθήστε επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις. Σας ανοίγονται νέοι δρόμοι. Τα οικονομικά θα πάρουν νέα τροπή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πρωταγωνιστές των πλανητικών παιχνιδιών. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις και γενικότερα για μια νέα αρχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας γεμίσει διαίσθηση και οράματα. Ευνοούνται τα σχέδια για μια νέα εκκίνηση, τόσο επαγγελματική, όσο και συναισθηματική.

ΛΕΩΝ

Ιδανική ημέρα για σας. Η Νέα Σελήνη δείχνει πως φίλοι ή κοινωνική ζωή υπόσχονται πολλά, μπορείτε λοιπόν να ακούσετε τη διαίσθησή σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να προωθείτε ρεαλιστικά σχέδια, όμως η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας παρασύρει σε σχέδια και όνειρα. Προσοχή όμως στην… προσγείωση.

ΖΥΓΟΣ

Επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη, η οποία υπόσχεται πολλά για σας. Νέα σχέδια, επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Έρωτες.

ΣΚΟΡΠΙΙΟΣ

Κάτι αλλάζει μέσα σας την περίοδο αυτή. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει ακόμα και σε συναισθηματικές επαφές. Προωθούνται οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορούσαν να εξελιχθούν υποθέσεις που αφορούν τόσο τα συναισθηματικά, πολύ περισσότερο δε σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Πρέπει να κυνηγήσετε όνειρα τα οποία όμως μπορούν να υλοποιηθούν (γ΄δεκαήμ).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός για δράση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (νέα ξεκινήματα) βοηθά εκκινήσεις τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε δημιουργικά σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Μελετήστε προσεκτικά οικογενειακές υποθέσεις (ή ακινήτων).