Πατέρας που έδινε μάχη με τον καρκίνο άφησε το πιο συγκινητικό «δώρο» στην οικογένειά του!

Πατέρας που έδινε μάχη με τον καρκίνο άφησε το πιο συγκινητικό «δώρο» στην οικογένειά του.

«Σήμερα είναι τα 18α γενέθλιά σου, ο μπαμπάς σού εύχεται Χρόνια Πολλά» – Δείτε το βίντεο

Την πιο συγκινητική «παρακαταθήκη» άφησε στην οικογένειά του ένας άνδρας από την Κίνα, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο και ήξερε πως η στιγμή που θα αποχωριζόταν οριστικά τη γυναίκα και τον γιο του ήταν μάλλον κοντά.

Ο Wang Yu διαγνώστηκε με καρκίνο των πνευμόνων σε τελικό στάδιο στα τέλη του 2017 και χρησιμοποίησε τις τελευταίες του ημέρες για να αφήσει κάτι πίσω στην οικογένειά του, για το διάστημα που εκείνος δε θα ήταν πια μαζί τους. Ταξίδεψε από την επαρχία Xinjiang  στα δυτικά μέχρι το Πεκίνο, για μια πολύ σημαντική υπόθεση. Ανάμεσα στις χημειοθεραπείες του ηχογράφησε με τη φωνή του διάφορα μηνύματα, τα οποία «εκφωνεί» ένας «ψηφιακός βοηθός» σπιτιού, που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον, με την ελπίδα το άκουσμά της να παρηγορεί τη γυναίκα και τον γιο του για την απουσία του.

«Σήμερα είναι τα 18α γενέθλιά σου, ο μπαμπάς σού εύχεται Χρόνια Πολλά», «Παρότι δεν είμαι εδώ, είναι σαν να σου μιλάω!», «Αυτό είναι το ξυπνητήρι σου, είναι ώρα να σηκωθείς, παιδί μου» είναι μερικά από αυτά.

Ο άνδρας έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η φωνή του εξακολουθεί να συντροφεύει τη σύζυγο και το παιδί του.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here