Πατήρ Ανδρέας Κονάνος: «Μια ευχή και λίγη προσευχή αγάπης, για όσους πονούν, και έχουν θέματα υγείας»

Άλλο να ακούς για αρρώστειες, και άλλο να ζεις μια ασθένεια προσωπικά.

Σε σένα, ή σε αγαπημένο πρόσωπό σου. Στο παιδί σου, τη γυναίκα, τον άντρα σου, το συγγενή σου, το γονιό σου. Να μπαίνεις στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία. Να κάνεις μια εγχείριση ή αφαίρεση, να πονάς, να σε τρώει η αγωνία και το άγχος για τις εξελίξεις της υγείας σου.

Να φλερτάρεις μερικές φορές με το θάνατο, και η σκέψη του και μόνο να σε τρομάζει. Και να παραλύεις. Όσοι δεν είμαστε εκεί, μαζί τους σωματικά, ας στέλνουμε έστω μια ευχή αγάπης!

Άλλο να ακούς για αρρώστειες, και άλλο να ζεις μια ασθένεια προσωπικά. Σε σένα, ή σε αγαπημένο πρόσωπό σου. Στο παιδί σου, τη γυναίκα, τον άντρα σου, το συγγενή σου, το γονιό σου. Να μπαίνεις στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία. Να κάνεις μια εγχείριση ή αφαίρεση, να πονάς, να σε τρώει η αγωνία και το άγχος για τις εξελίξεις της υγείας σου.

Να φλερτάρεις μερικές φορές με το θάνατο, και η σκέψη του και μόνο να σε τρομάζει. Και να παραλύεις. Όσοι δεν είμαστε εκεί, μαζί τους σωματικά, ας στέλνουμε έστω μια ευχή αγάπης! Μια φωτεινή προσευχή ίασης και σύντομης αποθεραπείας.

θάνατο, και η σκέψη του και μόνο να σε τρομάζει. Και να παραλύεις. Όσοι δεν είμαστε εκεί, μαζί τους σωματικά, ας στέλνουμε έστω μια ευχή αγάπης! Μια φωτεινή προσευχή ίασης και σύντομης αποθεραπείας.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here