Πώς θα καταλάβεις αν έχει χαλάσει το κρέας;

Πώς θα καταλάβεις αν έχει χαλάσει το κρέας;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά

Το φρέσκο βοδινό κρέας αντέχει μόνο 4-5 ημέρες στην απλή συντήρηση και μόνο αν είναι φρέσκο. Τοποθέτησέ το στο πάνω πάνω ράφι και τέρμα μέσα.

Αν και πάλι δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει να καταναλώσεις το βοδινό ή τον μοσχαρίσιο κιμά, ξεκίνα με την οσμή. Η μυρωδιά του φρέσκου κρέατος πρέπει να είναι ευχάριστη.

Έπειτα παρατήρησε το χρώμα του κρέατος. Το μοσχαρίσιο κρέας πρέπει να είναι ροζέ. Όσο περισσότερο το οξυγόνο δρα στις ίνες, τόσο πιο πολύ θα σκουραίνει το κρέας. Κρέας καφέ, μαύρο ή πράσινο δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση.

via

Related posts

Read previous post:
Νεαρή κοπέλα φροντίζει την 98χρονη γιαγιά της και της ξεπληρώνει όσα κάποτε έκανε για εκείνη

Η  φροντίδα που παρέχει αυτή η νεαρή κοπέλα στην υπερήλικη γιαγιά της αποτυπώνεται σε όλο της το μεγαλείο στις παρακάτω...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr