Σάκης Κατσούλης – Κοντά στους πυρόπληκτους ο νικητής του Survivor

Ο πύρινος όλεθρος που έχει σκεπάσει τη χώρα έχει συγκινήσει άπαντες. Στην Εύβοια ύστερα από μια μεγάλη μάχη οχτώ ημερών η φωτιά έσβησε ωστόσο οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Περιουσίες και δάση έχουν γίνει στάχτη και αποκαΐδια.

Θλίψη και αγανάκτηση επικρατεί σε όλους τους κατοίκους.

Οι Ευβοιώτες μετρούν τις πληγές τους όμως δεν είναι μόνοι σε όλο αυτό. Όλος ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό τους, τους στηρίζει και τους στέλνει μήνυμα ελπίδας. Ανάμεσα τους και ο Σάκης Κατσούλης.

Ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούληςμαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Άγγελο Κατσιλιανό και τη Μαριάννα Λουκά που βρέθηκαν στη Ρόδο θέλησαν να βοηθήσουν. Την ομάδα προσφοράς ενίσχυσε κι ένας ακόμη πρώην παίκτης του Survivor, o Τριαντάφυλλος.

Εντός λίγων ωρών αρκετοί Ροδίτες έσπευσαν να συνεισφέρουν προσφέροντας απαραίτητα αγαθά τα οποία άμεσα θα φτάσουν με την μεταφορική εταιρεία Ερμής στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια.

Την άκρως φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια στήριξαν με την παροχή του χώρου τους αλλά και την περαιτέρω διεκπεραίωση οι επιχειρηματίες του νησιού, Κωνσταντίνος και Γιώργος Τύρελης .

Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη πρωτοβουλία είχε διάρκεια 24 ώρες. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε μέχρι που υλοποιήθηκε.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε συνεισφέροντας άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο στους πληγέντες.

Δείτε πλάνα του okmag.gr από τη δράση: