Σειρές να παρακολουθήσετε που είναι για binge-watching

Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά στο δεύτερο lockdown δεν έχω εξελίξει τις μαγειρικές μου ικανότητες, δεν έχω γίνει όσο δημιουργική θα ήθελα και δεν έχω προσέξει τη διατροφή μου (ευτυχώς αργεί το καλοκαίρι).

Αντ’ αυτού, έχω διαβάσει τρία βιβλία μέχρι τώρα και έχω αφιερώσει πολύ, εννοώ πολύ, χρόνο με σειρές στο Netflix. Θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα αυτός ο εγκλεισμός για να αποτοξινωθώ επιτέλους από τη streaming πλατφόρμα.

Επειδή, όμως, τα νέα μέτρα φέρνουν αναπόφευκτα και περισσότερες ώρες στο σπίτι, το binge-watching με σειρές, παλιές και καινούριες, θα το συνεχίσω με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον.

Αν με νιώθεις και με καταλαβαίνεις, τότε σου παραθέτω τις κατάλληλες σειρές για να το πετύχεις, γιατί ποιος ξέρει πότε θα έχουμε την ευκαιρία να εθιστούμε ξανά τόσο πολύ στο Netflix;

Gilmore Girls

Είναι από τις σειρές που δεν τις βαριέσαι, όσες φορές και να παρακολουθήσεις τα 40λεπτα επεισόδια. Επτά χορταστικές σεζόν με ευφυέστατους διαλόγους και πολύ χιούμορ, που κάνουν την οικογένεια Gilmore απολαυστική.

How I Met Your Mother

Νομίζω ότι αυτή η σειρά θα είναι πάντα επίκαιρη. Εκτός από το ότι είναι διασκεδαστική, περνάει πολλά μηνύματα για τη φιλία, τις ανθρώπινες σχέσεις (φιλικές και ερωτικές), την οικογένεια και την επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι εννιά σεζόν ίσως να σου κρατήσουν παρέα μέχρι να τελειώσει το lockdown.

Suits

Πριν η Meghan Markle γίνει Δούκισσα του Sussex, πρωταγωνιστούσε στην πιο ωραία αμερικάνικη σειρά. Δικαστικές υποθέσεις και διαμάχες που εξιτάρουν και δεν σε αφήνουν να βαρεθείς ούτε λεπτό.

How to Get Away with Murder

H Shonda Rhimes γνωρίζει πολύ καλά από επιτυχίες. Με πρόσφατη αυτή της σειράς Bringerdon, η σειρά που σκαρφάλωσε στην κορυφή ήταν και το How to get away with murder με έξι σεζόν. Με γυναίκα στις επάλξεις για πρωταγωνίστρια, παθιασμένη και πανέξυπνη.

Grace and Frankie

Μια feel-good σειρά, με ασταμάτητο γέλιο για να ξεχάσεις με έξι σεζόν τα βάσανα του κόσμου. Ασχολείται με θέματα τα οποία δεν συζητιόνται ποτέ στη ζωή, ούτε στην τηλεόραση, οπότε την κάνει καλή επιλογή για παρακολούθηση.

The Blacklist

Με οκτώ σεζόν and counting, το The Blacklist είναι η επιτομή της αστυνομικής σειράς. Οι κριτικές είναι διθυραμβικές, ειδικά για την υποκριτική του μεταμοντέρνου ήρωα στη σειρά, James Spader.

Designated Survivor

Πρόσφατα ασχοληθήκαμε με την πολιτική ηγεσία της Αμερικής, οπότε λίγο ακόμα δεν βλάπτει. Στις ΗΠΑ αφήνουν πάντα ένα πρόσωπο του κόμματος σε κρησφύγετο, έτσι ώστε σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας, να υπάρχει έστω και ένας πολιτικός ζωντανός να αναλάβει τα ηνία. Αυτό θα παρακολουθήσεις και στις τρεις σεζόν.

The Bold Type

Μια σειρά που ξεκίνησε “ήσυχα” και τελικά κατάφερε να εξελιχθεί με το buzz που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της.

Το The Bold Type είναι αρκετά girly και επικεντρώνεται σε τρεις φίλες που δουλεύουν στο παγκοσμίου φήμης γυναικείο περιοδικό Scarlet. Περιγράφει πλήρως τη σύγχρονη ζωή των millennials, με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική.

Homeland

Μετά από οκτώ σεζόν, η διάσημη κατασκοπική σειρά Homeland έριξε αυλαία.

Οι δημιουργοί επικεντρώθηκαν στις πολιτικές δυνάμεις που προέκυψαν γύρω από το αντιτρομοκρατικό κίνημα και κατά διαστήματα, προσπάθησε να αποκαλύψει σκοτεινές πτυχές της αμερικανικής κυβέρνησης, σε επιχειρήσεις της εντός και εκτός συνόρων.

Δείτε επίσης