Σέρρες: Από υπερβολική δόση πέθανε και ο δεύτερος αδελφός της υπόθεσης Μελενικλή

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών πέθανε τελικά και ο άλλος αδερφός που είχε ομολογήσει ότι έθαψαν τον φίλο τους, Βασίλη Μελενικλή, στην αυλή του σπιτιού τους στην Αλιστράτη Σερρών

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της υπόθεσης, Νικόλαο Κιφνίδη, που μίλησε στο protothema.gr, ο 37χρονος άντρας πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το απόγευμα της Κυριακής.

«Η ίδια αιτία θανάτου με τον αδερφό του, ναρκωτικά. Οξύτατο, εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα. Ούτε εκδορές ούτε τίποτα άλλο, παθολογικά αίτια δεν υπάρχουν. Ελήφθησαν ούρα και αίμα και στάλθηκαν στην Θεσσαλονίκη στο Πανεπιστήμιο για την τοξικολογική εξέταση. Τον βρήκε η μητέρα του μέσα στο δωμάτιό του στο σπίτι τους στην Αλιστράτη» είπε ο κ. Κιφνίδης.

Το άψυχο σώμα του βρήκε η μητέρα του στο δωμάτιο του σπιτιού τους στην, στην αυλή του οποίου είχε βρεθεί η σορός του Βασίλη Μελενικλή και πάγωσε το πανελλήνιο.

Ο αδερφός του 37χρονου είχε φύγει επίσης από υπερβολική δόση ναρκωτικών πέρσι τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέρφια είχαν εμπλακεί τον Απρίλιο 2018 στην υπόθεση εξαφάνισης του Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από υπερβολική δόση ουσιών.

Τότε τα δύο αδέρφια, αντί να καλέσουν ασθενοφόρο, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε, περίπου 2.000 ευρώ, και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους.

Μετά από έρευνα των Αρχών, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο άτυχος Βασίλης Μελενικλής έκανε παρέα με τα δύο αδέρφια κάνοντας χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών.

Τα δύο αδέλφια είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους, αφού είχε καταλήξει από χρήση ναρκωτικών.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here