Μεγάλος πολύχρωμος καναπές, βεράντα με συγκλονιστική θέα: Το υπέροχο σπίτι του αγαπημένου Γιώργου Καπουτζίδη στην Αίγινα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εδώ και κάποια χρόνια έχει δημιουργήσει τον δικό του επίγειο παράδεισο, που βρίσκεται στην Αίγινα. Πρόκειται για το μέρος που τον ησυχάζει και τον εμπνέει να γράφει τις υπέροχες ιστορίες του.

Είναι ένα ησυχαστήριο δίπλα στο κύμα και φτιαγμένο από πέτρα. Το χρώμα που επικρατεί εξωτερικά είναι το λευκό και το σπίτι βρίσκεται στην κυριολεξία πάνω στο κύμα.

Συγκάτοικοί του στο υπέροχο σπίτι του που είναι πάνω στο κύμα είναι οι τρεις πανέμορφες γατούλες του. Σημειώνεται ότι ακριβώς δίπλα είναι το εξοχικό της καλής του φίλης, Σμαράγδας Καρύδη που είναι ακριβώς ίδιο.

Η ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

«Θυμάμαι την πρώτη μου φορά στην Αίγινα που ήρθαμε μονοήμερη με φίλους, νοικιάσαμε ποδήλατα και πήγαμε μέχρι τη Β’ Παραλία του Μαραθώνα. Κολυμπήσαμε και επιστρέψαμε, ήταν τέλεια γυμναστική! Μετά την πρώτη μας απόδραση συνεχίστηκαν οι μονοήμερες εκδρομές μας. Είχαμε πάει και στη Μονή και εντυπωσιάστηκα όταν είδα τα ελάφια και τα παγόνια, μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα! Επιλέξαμε την Αίγινα επειδή ήταν κοντινός προορισμός και τελικά μας άρεσε πάρα πολύ! Το 2009 αγόρασα το δικό μου σπίτι στα Βροχεία. Θυμάμαι ήταν 12 Αυγούστου του 2009 όταν μπήκα για πρώτη φορά!», έχει δηλώσει στο weloveaegina.com.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από το σπίτι του στην Αίγινα και οι περισσότερες είναι από τους εξωτερικούς χώρους.

Εκτός από τη βεράντα, το σπίτι διαθέτει και κήπο, τον οποίο ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει επενδύσει με γρασίδι, δέντρα ελιάς και ξαπλώστρες για τις ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Καπουτζίδη

Γιώργος Καπουτζίδης: Το λιτό, πολύχρωμο σπίτι του στην Αίγινα με θέα τη...  | People & Style Ειδήσεις
Γιώργος Καπουτζίδης: Το λιτό, πολύχρωμο σπίτι του στην Αίγινα με θέα τη...  | People & Style Ειδήσεις
Γιώργος Καπουτζίδης: Το Πολύχρωμο Σπίτι Του Στην Αίγινα | Star.gr