Τάνια Τσανακλίδου εναντίον Σάσας Σταμάτη: «Το τηλεσκουπίδι μπήκε με μπράβους στην παράσταση και τη διέκοψε»

Η Τάνια Τσανακλίδου σχολίασε τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο «Καρέζη».

Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο, στράφηκε εναντίον της Σάσας Σταμάτη, ενώ η Τάνια Τσανακλίδου την χαρακτήρισε «τηλεσκουπίδι», και παράλληλα αναρωτήθηκε «τι άλλο περιμένουμε να συμβεί για να ξυπνήσουμε».

«Ένα τηλεσκουπίδι, μπήκε λέει, με μπράβους σε παράσταση και την διέκοψε. Να δω τι άλλο περιμένουμε να συμβεί για να ξυπνήσουμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους», έγραψε η Τάνια Τσανακλίδου αναφερόμενη στη Σάσα Σταμάτη.

Σημειώνεται, ότι η δημοσιογράφος με μια ανάρτηση στο Instagram, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη της, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «ο λόγος που εχθές το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της σάτιρας και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά».

Παράλληλα, υποστήριξε πως είναι «γελοίο να λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους» και ότι εχθές βρισκόταν μαζί με φίλους της. «Μου αρέσει η κανονική και όχι η επιλεκτική και κατευθυνόμενη σάτιρα που εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καραμπινάτες ψευτιές.

Θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο παραπάνω… μυγιάγγιχτη, για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε επίσης