Τέξας: Αναζητείται 18χρονη που απειλεί να μεταδώσει τον κορονοϊό σε περαστικούς

Το Αστυνομικό Τμήμα Κάρολτον στο Τέξας αναφέρει ότι η κοπέλα αναζητείται με την κατηγορία της «τρομοκρατικής απειλής»

Η αστυνομία στο Τέξας κάνει έκκληση προς τους πολίτες να βοηθήσουν για να εντοπιστεί μια νεαρή γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει τον COVID-19 , την ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορονοϊός και «τον μεταίδει σε άλλους επίτηδες». 

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Κάρολτον στο Τέξας, η Λώρεν Μαραντιάγκα, 18 ετών, ανέβασε μια σειρά από ανησυχητικά βίντεο στο snapchat το Σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με ένα από αυτά, η Λώρεν βρίσκεται σε ένα κατάστημα Walmart και απειλεί για το τι θα ακολουθήσει, εννοώντας ότι θα μεταδώσει τον ιό σε όλους τους περαστικούς.

Σε ένα άλλο βίντεο, μια νοσοκοόμα φαίνεται να την προειδοποιεί να παραμείνει σπίτι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ.

Τέλος, στο τελευταίο βίντεο της σειράς, φαίνεται να βήχει και να λέει «αν θέλετε να κολλήσετε κορονοϊό και να πεθάνετε, τηλεφωνήστε μου». 

Ένας εκπρόσωπος από το εν λόγω αστυνομικό τμήμα δήλωσε στη HuffPost ότι οι αξιωματικοί πήγαν στο σπίτι της 18χρονης την Κυριακή, αλλά δεν ήταν σπίτι.

Από τη Δευτέρα εξακολουθούν να την ψάχνουν.

Πάντως, το δυσάρεστο είναι ότι δεν είναι το μόνο άτομο που απειλεί τη δημόσια υγεία στα κοινωνικά μέσα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here