Δημήτρης Μπάσης: Λατρεύω την οικογένειά μου. Η σύζυγος κρατάει το σπίτι και τα παιδιά, βρήκα την ισορροπία μου

Ο Δημήτρης Μπάσης μίλησε στην εκπομπή «Χαμόγελα και πάλι» και αναφέρθηκε στην οικογένειά του, την τραπ μουσική και την επιτυχία με το τραγούδι της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς».

Η οικογένεια του Δημήτρη Μπάση

Για την οικογένειά του, ο τραγουδιστής υπογράμμισε «αν θέλεις να βγάλεις στη φόρα την προσωπική σου ζωή είναι πολύ εύκολο. Εγώ θέλω να απασχολώ τα μέσα όταν έχω κάτι να πω. Αγαπώ την οικογένειά μου. Έχω μια σύζυγο που κρατάει το σπίτι και τα παιδιά. Μέσα από την οικογένεια έχω βρει την ισορροπία μου. Μου αρέσει που είμαι αγορομπαμπάς σε δύο αγόρια. Εάν κάποιος από τους γιους μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αν δεν έχει ταλέντο θα τον αποθαρρύνω. Το τραγούδι είναι ένας χώρος πια, που πρωταγωνιστεί περισσότερο η εικόνα και μετά η ουσία».

Για την τραπ μουσική, ο Δημήτρης Μπάσης επεσήμανε «δε θεωρώ ότι είναι μουσική η τραπ και δεν ξέρω και πόσο επικίνδυνα είναι τα μηνύματα που περνάει αυτό το είδος στους έφηβους. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Θέλει προσοχή», ενώ ερωτηθείς αν θα συνεργαζόταν με κάποιον τράπερ, απάντησε «δεν είμαι ρατσιστής με τη μουσική. Αν ακούσω κάτι που νομίζω ότι μου ταιριάζει, γιατί όχι. Στη μουσική για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο ο στίχος. Χάρηκα για την επιτυχία που έκανε το τραγούδι μας με το Χρήστο Μάστορα. Από την άλλη, το απολαύσαμε από τον καναπέ μας, γιατί έγινε στην πρώτη καραντίνα».

Ο Δημήτρης Μπάσης δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την επιτυχία στους “Ψίθυρους καρδιάς”

Όσον αφορά τα talent shows, σημείωσε «δεν είμαι τόσο φαν των talent shows, δεν απορρίπτω την ιδέα να πήγαινα για κριτής, εξαρτάται από την παρέα», ενώ για τους “Ψίθυρους καρδιάς” τόνισε «δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία με τους Ψίθυρους Καρδιάς. Η ζωή μου άλλαξε από τη μέρα στην άλλη. Είναι εύκολο να καβαλήσεις το καλάμι. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση, εκεί που δε σε ξέρει κανείς, συζητούν όλοι για σένα. Δε θα ξεχάσω ποτέ το Χρήστο Νικολόπουλο που μου έλεγε “Μπασάκι, τώρα ξεκινούν τα δύσκολα”».

Τέλος, ο Δημήτρης Μπάσης κατέληξε «το μεγαλύτερο ευχαριστώ και το μεγαλύτερο συγνώμη τα οφείλω στα παιδιά μου. Η πρώτη καραντίνα με έκανε να νιώσω ευτυχισμένος, βρεθήκαμε πιο πολύ με την οικογένειά μου, κάναμε απλά πράγματα».