Τριαντάφυλλος για τη σύζυγό του: «Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, εκείνη δεν ξέρω. Ξέρεις τι είναι μετά από 15 χρόνια να ‘σαι ερωτευμένος;»

Στο Πρωινό βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος και μεταξύ άλλων μίλησε με ιδιαίτερη τρυφερότητα για την σύζυγό του και δήλωσε ερωτευμένος μαζί της. Επίσης εξομολογήθηκε πως όταν έφυγε για το Survivor, ο γιος του νόμιζε ότι τον είχε εγκαταλείψει.

«Είμαστε 15 χρόνια μαζί. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μεγαλώνει πολύ ωραία τον γιο μας, Νικόλα και είναι ηρωίδα για μένα. Έχει το ιατρείο, ξυπνάει πρωί, την αγαπάει ο κόσμος γιατί τους προσέχει. Βασικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή τη γυναίκα. Είμαι πολύ καλά» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Δεν πέρασε καθόλου καλά, όσο βρισκόμουν στο Survivor. Έλειπα 6,5 μήνες και κανείς δεν το περίμενε. Ήταν δύσκολο γι’ αυτήν» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής του, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε πως «μου τη λέει συνέχεια, το γουστάρω που με βάζει στη θέση μου. Ξέρεις τι είναι μετά από 15 χρόνια να ‘σαι ερωτευμένος; Εγώ είμαι ακόμα, εκείνη δεν ξέρω αν είναι».

«Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος και εξήγησε: «Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι».