Το μυστήριο λύθηκε: Γιατί γύρισε ο Τζιοβάνι στο MasterChef;

Την Τρίτη το βράδυ παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος του τελικού του MasterChef και τη μάχη της Μαργαρίτας και του Διονύση για το μεγάλο έπαθλο.

Την παράσταση, όμως, έκλεψε η επιστροφή τεσσάρων παλιών παικτών: Της Μαρίνας, του Τζιοβάνι, του Αλέξανδρου και του Παύλου που ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής.

Βέβαια, με την εμφάνιση των συγκεκριμένων παικτών υπήρξαν πάρα πολλές απορίες, καθώς ο αγαπητός Τζιοβάνι κανονικά δεν θα… έπρεπε να βρίσκεται στην τετράδα των επιστροφών MasterChef, αφού είχε αποχωρήσει νωρίτερα.

Οι κριτές δεν μας έδωσαν κάποια πειστική εξήγηση γιατί γύρισε ο Ιταλός MasterChef και όχι ο Ιωάννης, ωστόσο όπως μάθαμε σε αυτή την επιλογή δεν μέτρησε μόνο το… γκελ που κάνει στον κόσμο.

Ο «Τζιο», σε αντίθεση με τον Ιωάννη που ήταν στους παίκτες που έφυγαν και ξαναγύρισαν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε καλύτερη στατιστική συνολικά και για αυτό βρέθηκε στους… τέσσερις βοηθούς.

Πάντως η παρουσία φάνηκε να αρέσει πάρα πολύ στα social media και μάλιστα κάποιοι τον αποθέωσαν διπλά που ουσιαστικά από δικό του λάθος στο πιάτο, ο Διονύσης βρέθηκε έναν βαθμό πίσω από τη Μαργαρίτα στην πρώτη δοκιμασία.

Δείτε επίσης: