Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα: «Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή»

Οργισμένη ανάρτηση έκανε στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα, με αφορμή πικρόχολα σχόλια που έγιναν για το ατύχημα που είχε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, πριν από λίγες μέρες.

Η γνωστή ηθοποιός το Σάββατο 21 Αυγούστου βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Αποχωρώντας από τον χώρο του Αρχαίου θεάτρου, η Βάνα Μπάρμπα γλίστρησε, έπεσε και υπέστη πολλαπλά κατάγματα. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργους και από εκεί στης Βούλας, για να υποχληθεί σε εγχείρηση. Ως φαίνεται η ηθοποιός έλαβε επιθετικά μηνύματα για το περιστατικό και απάντησε εξοργισμένη.

«Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε.. στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε… ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….ή πηγαίνουν στην Επίδαυρο ή Ηρώδειο, εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος… εσείς αγαπάτε την τέχνη…. καλύψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας… να νιώθετε μεγάλοι, κρίνοντας….φθάνοντας ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι, όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα .

Κατόπιν η ηθοποιός προσπαθώντας να επεξηγήσει την οργή της έκανε άλλη μια ανάρτηση, όπου έγραψε μεταξύ άλλων: «Μου είπαν ότι γράφτηκε…το ανεκδιήγητο… Ευτυχώς που τσακίστηκε να πάψει τουλάχιστον να μιλάει…οπότε ανθρώπινα έβγαλα και γω τη δική μου χολή…σε αυτούς που δεν διαβάζω και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και που χαίρονται με τον πόνο του άλλου. Έλεος πόσο παρακάτω θα έχουμε.. τους λέω λοιπόν όση κακή ενέργεια να μου στείλετε…εγώ θα είμαι ΕΔΩ… Στο τέλος πάντα το καλό νικά».

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για το χειρουργείο
«Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα.