Η Βίκυ Καγιά μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την κόντρα με την Ηλιάνα

Λίγες μέρες μετά το τέλος του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στο «Ευτυχείτε» και μίλησε για την περιβόητη κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελενα Χριστοπούλου.

Τι συνέβη τελικά ανάμεσά τους και γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ελενα Χριστοπούλου αφήνουν υπονοούμενα στις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς για την Βίκυ Καγιά;

«Πραγματικά δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ποτέ από τη δική μου πλευρά δεν υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή, όταν το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και coach η Έλενα, τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα τι συνέβη στο τέλος, δεν ξέρω…» δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.


Και συνέχισε «Δεν με πήρε τηλέφωνο η Ηλιάνα, μόνο της έστειλα χαιρετίσματα και καλή αρχή κάποια στιγμή με την αδερφή της, που την πέτυχα έξω και σε ένα στόρι μου είχε στείλει ένα φιλάκι και της έστειλα καλή αρχή, σου εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά τι παραπάνω;

Ότι στα social media πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου; Εγώ είμαι πιο πολύ του προσωπικού. Την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην εκπομπή. Δεν πιστεύω ότι θα πάει χαμένη αυτή η κίνηση, σε καμία των περιπτώσεων, γιατί το καθημερινό live είναι μεγάλο σχολείο, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα.

Δεν έχω να πω τίποτα κακό. Θεωρώ ότι όλα γίνονται καλώς καμωμένα για να πάει ένας άνθρωπος παραπέρα και να βγει μπροστά από αυτό», ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά:


«Το αντιλαμβάνομαι εδώ και πολλούς μήνες αυτό, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Δείτε ακόμα