Ποιος χαρακτήρας του Love Actually είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου

Μια αφορμή για να ξαναδείς την ταινία «Love Actually».

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα διαφορετικά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα παραλείψουμε όλες τις γιορτινές παραδόσεις. Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι μια από τις πιο ωραίες συνήθειες των γιορτινών ημερών και μπορείς να την απολαύσεις μένοντας σπίτι.

Το Netflix έχει ήδη γεμίσει την ταινιοθήκη του με νέες αλλά και παλιές χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Βέβαια, λείπει μια από τις πολύ αγαπημένες μας ταινίες που δεν είναι άλλη από το Love Actually. Αμέτρητα άρθρα έχουν γραφτεί για τις ιστορίες που ξετυλίγει αλλά και τους χαρακτήρες της και πάντα υπάρχει μια αφορμή για να ξαναγραφτούν ενόψει των γιορτών.

Μιας και τα Χριστούγεννα είναι κοντά, εντοπίσαμε ποιος χαρακτήρας της ταινίας είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου. Αν ψάχνεις λοιπόν μια αφορμή για να την ξαναδείς, μόλις την βρήκες!

Κριός — Sam

Ο ήρωας που υποδύεται ο Thomas Brodie-Sangster αντικατοπτρίζει το πνεύμα του ζωδίου που νιώθει πάντα παιδί.

Ταύρος — Jamie

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι γνωστοί για τις καλλιτεχνικές κλίσεις τους οπότε ο προσγειωμένος συγγραφέας που υποδύεται ο Colin Firth τους ταιριάζει.

Δίδυμος — Natalie

Οι Δίδυμοι είναι εύστροφοι και εκφραστικοί, ακριβώς όπως και ο χαρακτήρας που υποδύεται η Martine McCutcheon που δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό της ούτε μπροστά στον πρωθυπουργό.

Καρκίνος — Karen

Είναι βαθιά συναισθηματικοί και διαισθητικές ψυχές που σημαίνει ότι μοιάζουν αρκετά με την Karen που υποδύεται η Emma Thompson.

Λέων — David

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου αγαπούν να είναι στο προσκήνιο ή σε θέσεις εξουσίας και για αυτό ο πιο ταιριαστός χαρακτήρας για αυτούς είναι ο o πρωθυπουργός που υποδύεται ο Hugh Grant.

Παρθένος — Sarah

Η αυτάρκεια, η αφοσίωση και η αξιοπιστία του χαρακτήρα που ενσαρκώνει η Laura Linney είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν οι Παρθένοι.

Ζυγός — Juliet

Οι Ζυγοί αναζητούν αρμονία στο περιβάλλον τους και η καταλληλότερη για να ταυτιστούν από την ταινία είναι ο χαρακτήρας που υποδύεται η Keira Knightley.

Σκορπιός — Billy Mack

Ο εκκεντρικός, χαρισματικός χαρακτήρας του Bill Nighy ταιριάζει στους Σκορπιούς.

Τοξότης — Colin Frissell

Μπορεί να μην είναι ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας της ταινίας αλλά ο Kris Marshall ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα που είναι ανοιχτόμυαλος, βρίσκει πάντα λύσεις και δεν κοιτάει πίσω. Ακριβώς όπως οι Τοξότες.

Αιγόκερως — Mark

Είναι οι δουλευταράδες του ζωδιακού και κάπως ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του Andrew Lincoln που δουλεύει σκληρά για να ετοιμάσει την παρουσίαση του σε μια από τις πιο ρομαντικές σκηνές του κινηματογράφου.

Υδροχόος — John

Οι εφευρετικοί και αυθεντικοί Υδροχόοι συχνά δημιουργούν μόνοι τους θέσεις εργασίας αντί να περιμένουν για την τέλεια δουλειά, όπως ο κάνει ο χαρακτήρας του Martin Freeman.

Ιχθύς — Daniel

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν ενσυναίσθηση και τα συναισθηματά τους επηρεάζονται από τις εμπειρίες των άλλων. Ταιριάζουν με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Liam Neeson.

Δείτε ακόμα για τα ζώδια