Τα τρία ζώδια με το πιο ισχυρό ένστικτο – Δεν μπορείς να τους κρυφτείς!

Αν έχεις σκοπό να είσαι ανειλικρινής και αν πεις και κανα ψέμα, καλό είναι να αποφύγεις τα τρία παρακάτω ζώδια.

Και αυτό γιατί ακόμη και αν αρχικά καταφέρεις να τα ξεγελάσεις, το ένστικτό τους είναι τόσο ισχυρό που σύντομα θα καταλάβουν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Κι όταν αυτό συμβεί, δεν αποκλείεται να πάρουν την εκδίκησή τους.Ποιοι είναι, λοιπόν, οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που ξεσκεπάζουν με ευκολία το ψέμα;

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Το ένστικτό του είναι κάτι σα δεύτερος εγκέφαλος που βρίσκεται σε μόνιμη λειτουργία. Μπορεί να «διαβάζει» τους ανθρώπους και να καταλαβαίνει τις πραγματικές τους προθέσεις. H δική του σκληρότητα όμως είναι εκείνη που τον κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό με τις νέες γνωριμίες. Ανιχνεύει επίσης, στο λεπτό τις ψεύτικες φιλίες και γενικότερα τους «ψεύτικους» ανθρώπους που ενδέχεται να τον περιβάλλουν. Βασικά είναι σα ζωντανός ανιχνευτής ψέματος.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Όταν μπορέσει να διαλογιστεί και να εστιάσει σε μία κατάσταση, το ένστικτό του λειτουργεί άψογα. Χρειάζεται σκέψη, αλλά μέσω αυτής πάντα εντοπίζει τη σωστή απόφαση και καταλήγει σε αυτήν. Συχνά έχει στο μυαλό του ότι πρέπει να κάτσει να σκεφτεί και το επόμενο πρωί όταν ξυπνήσει του έρχεται η επιφοίτηση. Παρόλα αυτά, δεν εκμεταλλεύεται πάντα τη διαίσθησή του και είναι σα να βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό του.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι τρομερά διαισθητικός, τύπος του «πνεύματος» και της διανόησης. Είναι πάντα πολύ στοχαστικός και σκεπτικός, έχει την αίσθηση ότι συνδέεται πνευματικά με όλους τους ανθρώπους που συναντά στη ζωή του. Ως ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλος, ακολουθεί ό,τι του λέει καρδιά του και στην προκειμένη περίπτωση από εκεί ακριβώς πηγάζει το έντονο ένστικτό του. Η μεγάλη του καρδιά είναι και η δύναμή του.