Αυτά είναι τα τέσσερα τα πιο καχύποπτα ζώδια – Κρατούν πάντα μια «πισινή»

Ποια ζώδια κρατούν πάντα «πισινή» και δεν εμπιστεύονται εύκολα;

Σου έχουμε την λίστα με τα πέντε πιο καχύποπτα ζώδια.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ένα πραγματικά «σκληρό καρύδι». Τόσο σκληρό, όσο και το καβούκι του. Κλείνεται εκεί μέσα και δεν επιτρέπει πολλά-πολλά. Προσοχή! Δεν είναι αντικοινωνικός ή μοναχικός. Είναι απλώς τυπικός και βάζει όρια. Επιτρέπει να τον πλησιάσεις τόσο όσο. Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πρέπει να περάσεις από χίλια κύματα!

Σκορπιός
Το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού είναι πραγματικά… Mission Impossible. Ξέχνα το! Απλά… Δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Πώς θα εμπιστευτεί εσένα; Χτίζει γύρω του τείχη, οχυρώνεται και δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να τα διαπεράσει. Τρέμει την προδοσία όσο τίποτα άλλο γιατί αν του συμβεί, δεν ξέρει κι εκείνος μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι απόμακρος, σοβαρός και δύσπιστος. Δεν επιτρέπει οικειότητες και κρατά τους άλλους σε απόσταση. Στο κομμάτι αυτό μοιάζει πάρα πολύ με τον απέναντί του, Καρκίνο. Δεν ανοίγεται, δεν εμπιστεύεται και φυσικά δεν θα καθίσει να σου πει μυστικά του ή τι έχει στο μυαλό του. Για εκείνον είσαι μια τυπική γνωριμία ή άτομο μιας παρέας, μέχρι εκεί. Θα περάσει αρκετός χρόνος και εσύ από πολλά τεστ, ώσπου να τον πλησιάσεις πραγματικά…

Ιχθύες
Το τρίτο ζώδιο του νερού έχει και εκείνο τεράστια θέματα εμπιστοσύνης. Μην σε ξεγελά ο ήπιος χαρακτήρας τους ή το χαμογελαστό τους πρόσωπο. Έχουν μόνιμα τον φόβο μέσα τους. Τρέμουν στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να τους ξεγελάσει, να τους εκμεταλλευτεί και να τους χρησιμοποιήσει. Δεν εμπιστεύονται και τους βλέπουν όλους με μεγάλη καχυποψία. Σκέφτονται συχνά αρνητικά και πεσιμιστικά και δεν ανοίγονται εύκολα. Στο κομμάτι αυτό έχουν κοινά στοιχεία και με τον Καρκίνο και με τον Σκορπιό.