Τα ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα

Κανείς δεν θέλει να του λένε ψέματα.Παρ΄ όλα αυτά όλοι έχουμε πει ψέματα περιστασιακά. Όμως, ένα ψέμα μπορεί να προκαλέσει πόνο και μεγάλη απογοήτευση όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 6 ζώδια που έχουν μεγαλύτερη ροπή προς το ψέμα και πρέπει να είσαι προσεκτική μαζί τους.

Αυτά τα 6 ζώδια τείνουν να είναι τα πιο ανειλικρινή ζώδια και θεωρούνται οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου. Συχνά παραποιούν την αλήθεια για διαφορετικούς λόγους.

Άλλες φορές για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ή για να μην σε πληγώσουν, κι άλλες, για να φανούν οι ίδιοι πιο αρεστοί σε μια συνομιλία. Οπως και να ‘χει, το ψέμα είναι πολύ πιθανό να είναι μια επιλογή για εκείνους, παρά η αλήθεια.

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα:

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός είναι από τα πιο χειριστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και επομένως θα πει ψέματα όταν το θεωρήσει απαραίτητο για δικό του όφελος. Βέβαια, το παράδοξο είναι πώς αν του πεις ψέματα, δεν θα το ξεπεράσει ποτέ και θα το θυμάται μια ζωή.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και δυστυχώς αν σου πει ψέματα δεν πρόκειται να τον πάρεις χαμπάρι. Είναι χαριτωμένος, ευχάριστος, επικοινωνιακός, αλλά και πολύ επιπόλαιος και καμιά φορά ψεύτης. Μπορεί όμως να γίνει τελείως ειλικρινής, σε βαθμό που μπορεί και να προτιμούσες ακόμα ένα του ψέμα, όταν θελήσει να σου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν τον ενδιαφέρεις.

Ιχθύς

Βιώνει το ψέμα σαν να είναι πραγματικότητα, πολύ συχνά μπερδεύεται σε σκέψεις που στηρίζονται στη φαντασία και δεν θέλει να αποδεχτεί την πραγματική αλήθεια. Ο Ιχθύς θα πει ψέματα για να μην χάσει ανθρώπους από κοντά του, για να κερδίσει την αγάπη, την συμπάθεια, το ενδιαφέρον αλλά και για να νιώσει και ο ίδιος ευχαριστημένος.

Ζυγός

Λέει δυστυχώς πολλά ψέματα και αυτό συνήθως το κάνει επειδή δεν θέλει να αναλάβει κάποιες ευθύνες ή θέλει να ξεφύγει από κάπου. Είναι άριστος διπλωμάτης και τα λέει όλα τόσο χαριτωμένα και ευγενικά, που δύσκολα τον υποψιάζεσαι. Προκειμένου να αποφύγει κάποια σύγκρουση ή κάποιο καυγά, το ψέμα το έχει στο τσεπάκι του. Εχει τόση ανάγκη από αρμονία που το ψέμα είναι μονόδρομος.

Καρκίνος

Τα περισσότερα ψέματα που λέει ένας Καρκίνος είναι για να προστατέψει τους άλλους και επειδή δεν θέλει να τους πληγώσει. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του συναισθήματος και της ευαισθησίας. Αν πει κάποιο ψέμα, θα το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους.

Υδροχόος

Τα ψέματα του Υδροχόου είναι συνήθως αθώα και συνήθως δεν έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις. Σκοπός του είναι να γοητεύσει, οπότε θα βάλει αρκετή σάλτσα σε πράγματα που αφορούν τον εαυτό του. Θα πει λοιπόν ψέματα για να κερδίσει εντυπώσεις και για να βάλει αλατοπίπερο στη ζωή του.

Δείτε ακόμα για τα ζώδια