Αυτά τα 4 ζώδια κρύβουν αρκετά μυστικά

Ορισμένοι άνθρωποι, ενώ φαίνονται εξωστρεφείς και άνετοι, μιλάνε για διάφορα θέματα, κάνουν πλάκα, αλλά όταν έρχεται η ώρα να πουν πράγματα για την προσωπική τους ζωή το αποφεύγουν επιμελώς, λες και κρύβουν κάποιο μεγάλο μυστικό.

Και δε μιλάμε μόνο για τα ερωτικά τους, αλλά κάθε πληροφορία που τα αφορά.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια που καλύπτουν κάθε πληροφορία;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι ο Νο 1 της σχετικής λίστας. Είναι περίεργος για τους άλλους, θέλει να μαθαίνει λεπτομέρειες και κουτσομπολιά, αλλά αν το διαπιστώσεις, λέει πολλά, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι για τα δικά του. Παραμένει ανέκφραστος και δεν θα μπορέσεις ποτέ να μπεις μέσα στο μυαλό του ή να τον μάθεις.

Το ταλέντο του στην επικοινωνία είναι εξαιρετικό και θα σε «φλομώσει» όταν και όποτε το θελήσει. Δεν είναι ποτέ αυτό που πίστευες… Όταν είναι μόνος του είναι ένα διαφορετικό άτομο σε σύγκριση με τη χαλαρή και cool εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Πλάκα-πλάκα, είναι κι ο μόνος που θα μπορούσε να έχει παράλληλα δύο σχέσεις, δύο γάμους, δύο δουλειές και να είναι άψογος! Το «διπλό» το έχει στο αίμα του…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι γενικά μυστικοπαθής, ωστόσο, ούτε κι αυτός σου δίνει αυτή την αίσθηση, όταν τον πρωτογνωρίζεις. Πάντα, ακούει τον άλλον με προσοχή, κάνει χιούμορ, χαμογελάει, ρωτάει, αλλά μέχρι εκεί.

Τα δικά του δε σε αφορούν κι αν γίνεις αδιάκριτος, θα την ακούσεις κιόλας. Όχι, μην πας να του δικαιολογηθείς ότι αυτός το ξεκίνησε πρώτος και δικαίως κι εσύ ζήτησες να μάθεις παραπάνω πράγματα για τη ζωή του. Στην τελική, ας μην απαντούσες. Δεν είναι υποχρεωμένος, επειδή του τα είπες όλα χαρτί και καλαμάρι, να κάνει το ίδιο…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος δε βγάζει στριφνή εικόνα, αντίθετα, είναι πάντα χαμογελαστή και συνεσταλμένη, όσο όμως… γνωρίζεστε και έρχεστε πιο κοντά ανακαλύπτεις έναν άλλο εαυτό. Σίγουρα δεν είναι ο άνθρωπος που θα μοιραστεί με κανέναν πληροφορίες και ειδικά για τα ερωτικά του, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θέλει να ξέρει τα πάντα και με λεπτομέρειες για τα δικά σου. Το τι κάνει στο κρεβάτι της, με ποιον ή ποια, πώς και πότε δεν είναι αντικείμενο συζήτησης. Μάλιστα, λέγεται ότι σε αυτό το κομμάτι είναι οι… μουχρίτσες του ζωδιακού.

ΖΥΓΟΣ
Και πάμε στην έκπληξη της λίστας! Ο Ζυγός θα σε εκπλήξει με το πόσο μπορεί να προσποιηθεί. Είναι άλλος άνθρωπος, όταν έχει να κάνει με κόσμο, επικοινωνιακότατος, με χιούμορ και πάνω απ’ όλα χωρίς να ξεπερνά το μέτρο. Έχει όμως κι ένα ταλέντο παρόμοιο με των Διδύμων: Να παίρνει πληροφορίες για τους άλλους, χωρίς να δίνει για τον εαυτό του πληροφορία.

Μάλιστα, αν ερωτηθεί, θα ξεγλιστρήσει περίτεχνα, πετώντας κάποια χαριτωμενιά, αλλά θα δώσει στην άλλη πλευρά να καταλάβει αυτό που έλεγε ο Σάκης ο υδραυλικός, αν θυμάσαι: Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη!