14/07/2024
33 C
Serres

Δήμος Σερρών: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή

Array

Τη Παρασκευή 28 του μηνός Ιουνίου 2024 και ώρα  10:35 π.μ.  θα πραγματοποιηθεί η 32η Κατεπείγουσα Μεικτή Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, που θα γίνει δια ζώσης και ταυτόχρονα με  τηλεδιάσκεψη,  στην  πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ.Καραμανλή 1, για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 1.977,80€, για την «Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σερρών στο διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον τίτλο: “Αντάμωμα Λευκωνιωτών”,  που θα λάβουν χώρα στη Δημοτική Κοινότητα Λευκώνα».

dei gaia e vima (1)
Nektar

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 1.240,00€, για την «Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σερρών στη Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς 2024».

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας των εκδηλώσεων (6&7/7/2024 & 10/7/2024).

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουλίου


Τη Τρίτη  2 του μηνός Ιουλίου 2024 και ώρα  12:05 μ.μ.  στην 33η Τακτική  δια ζώσης Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής,  που θα πραγματοποιηθεί στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Καραμανλή 1, για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ 1ο : Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’αρ. 860/2021 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί: «Αποδοχή της τιμής μονάδος για οικοπεδικά τμήματα που οφείλει να αποζημιώσει ο Δήμος, λόγω ρυμοτομίας, στην ιδιοκτησία με κωδ. κτημ.100814 στο Ο.Π.759 περιοχής «Αλημπέκιοι».

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης σχετικά με γνωμοδότηση για την θεσμοθέτηση θέσεων στάθμευσης δικύκλων στην οδό Μεραρχίας 73.


Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ 3ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ’αρ.10/2024 μελέτης της Διεύθυνσης Καθαριότητας, του τρόπου εκτέλεσης & των όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων του Δήμου Σερρών», προϋπολογισμού 172.000,00€ χωρίς ΦΠΑ και 213.280,00€ με ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 4ο Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλετών από τους χρηματικούς βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου, δημοτών μας, πράξεων βεβαίωσης δημοτικών φόρων, τελών δικαιωμάτων, εισφορών, προστίμων κ.λ.π. από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες, λόγω λανθασμένης εγγραφής ως προς το πρόσωπό τους.

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 465,00€, για τη δημοσίευση διακήρυξης διενέργειας διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην πόλη των Σερρών (Β’ ΦΑΣΗ)» στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ».

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 372,00€, για τη δαπάνη δημοσίευσης της πρόσκλησης χορήγησης υποτροφιών του κληροδοτήματος Ι. Αποστολίδη στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ».

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 1.136,60€, για τη δημοσίευση περίληψης διακήρυξης του διαγωνισμού για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών».

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 13.624,20€ με ΦΠΑ,  για την πολυετή δαπάνη (2024 & 2025) παροχής υπηρεσίας για την «Ετήσια συντήρηση & επισκευή των κεντρικών θερμάνσεων των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σερρών», (για το έτος 2024 ποσού 6.000,00 € με ΦΠΑ και για το έτος 2025 ποσού 7.624,20 € με ΦΠΑ).

ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 16.000,96€ με ΦΠΑ,  για την πολυετή δαπάνη (2024 & 2025) παροχής υπηρεσιών για τη «Συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σερρών», (για το έτος 2024 ποσού 7.000,00 € με ΦΠΑ και για το έτος 2025 ποσού 9.000,96 € με ΦΠΑ).

                Διεύθυνση Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη αποφάσεων για την χωροθέτηση ζώνης για έκδοση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων:

α)  στην ιδιοκτήτρια εταιρία  καταστήματος “ΚΑΝΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” στη συμβολή των οδών Σελεύκου 3 & Κορίνθου γωνία.

β)  στον ιδιοκτήτη καταστήματος κ. Καβακίδη Βασίλειο στη συμβολή των οδών Ν.Βότση & Κουντουριώτου γωνία.

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης  για την έγκριση πρόσληψης προσωπικού για τη Διεύθυνση Καθαριότητας με σύμβαση ΙΔΟΧ για δύο (2) μήνες.

ΘΕΜΑ 12ο : Λήψη απόφασης  για την έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας της Δημάρχου Σερρών κας Βαρβάρας Μητλιάγκα, στη Θεσσαλονίκη, την 25η Ιουνίου 2024.

ΘΕΜΑ 13ο : Λήψη απόφασης  για την έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας της Δημάρχου Σερρών κας Βαρβάρας Μητλιάγκα, στην Θεσσαλονίκη, την 27η Ιουνίου 2024.\

Διεύθυνση Καθαριότητας

ΘΕΜΑ 14ο : Λήψη αποφάσεων για την έγκριση μετακίνησης υπηρεσιακών οχημάτων εκτός Νομού:

α) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9545 την 19η  Ιουνίου 2024,  με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση του υπαλλήλου μας κ. Αθανασιάδη Εμμανουήλ στην εταιρεία Εργόπολις για την παραλαβή ανταλλακτικών για το σάρωθρο του Δήμου.

β) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9544 την 25η  Ιουνίου 2024,  με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση της Δημάρχου Σερρών κας Βαρβάρας Μητλιάγκα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για υποθέσεις του Δήμου.

Θεσσαλονίκη: Η όπερα επιστρέφει στο «Φεστιβάλ Επταπυργίου 2024» με το έργο «I Pagliacci»

ΠΚΜ-Βίκυ Χατζηβασιλείου: Νέο ημερήσιο ρεκόρ επισκεπτών κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη

Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης: Τo πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Νίκος Παπαθανάσης: Με ψηφιακά μέσα ο εντοπισμός της αυθαίρετης δόμησης

Την τεχνολογία ενεργοποιεί το ελληνικό Δημόσιο στη μάχη για τον εντοπισμό και τον έλεγχο της αυθαίρετης δόμησης σύμφωνα με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση. Σε αυτό...

Νίκη Κεραμέως: Επέκταση της άδειας μητρότητας και σε ακόμα περισσότερους κλάδους

Ένας από τους βασικούς στόχους της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η προστασία της μητρότητας αναφέρει η Νίκη Κεραμέως Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης. Με...

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση επενδύει στους νέους αγρότες

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας & ο αρμόδιος Υφυπουργός, Διονύσης Σταμενίτης σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών,...

Ο Ζελένσκι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, 83 χρόνια από την Πράξη Ανακήρυξης...

Γράφει ο Νότης Μαριάς, Καθηγητής Θεσμών της ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής, [email protected] Συνεδρίασε στην Ουάσιγκτον από 9-11 Ιουλίου 2024 η Σύνοδος Κορυφής του...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Τάσος Χατζηβασιλείου: Η ομάδα Όρμπαν, Λε Πεν και Λατινοπούλου θα έπρεπε να ονομάζονται “Πατριδοκάπηλοι”»

Σαφείς αιχμές για τη νέα ακροδεξιά ομάδα που συγκροτήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με κορμό τα κόμματα του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και της Μαρίν...

Παγκρήτια Τράπεζα: Σημαντική κερδοφορία, αύξηση του ρυθμού πιστωτικής επέκτασης

Με σημαντική κερδοφορία έκλεισαν τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ Τριμήνου του 2024 για την Παγκρήτια Τράπεζα, επιβεβαιώνοντας τις στρατηγικές επιλογές της Διοίκησης. Τα ενοποιημένα αποτελέσματα...

Στην πανελλήνια δράση ευαισθητοποίησης για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες συμμετέχει ο Δήμος Σερρών

Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στην πανελλήνια δράση ευαισθητοποίησης για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες, μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος – Ε.Ε.Μ.Η. Η 28η...

Συνέχισε να διαβάζεις