Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Δήμος Βισαλτίας: Ξεκινά η αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νιγρίτας

dimos-visaltias-apostolidis-fotistika-serres-e-vima
Μοιράσου το...

Υπεγράφη η σύμβαση της ομάδας Γ΄ της πράξης «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βισαλτίας».

Η σύμβαση αφορά την Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών λαμπτήρων και προβολέων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, προϋπολογισμού 37.400,01€.

Η σύμβαση υπογράφτηκε στη Νιγρίτα από τον πρόεδρο του ΔΗΚΚΠΠΠΑ, κ. Ιωάννη Αδαμούδη και τον εκπρόσωπο του αναδόχου ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε., πρόεδρο του ΔΣ, κ. Αποστολίδη Δημήτριο, παρουσία του Δημάρχου Βισαλτίας κ. Αθανάσιου Μασλαρινού.


Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων», στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές Υποδομές και Δραστηριότητες των Δήμων» κατά 600.000,00Ευρώ και ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΔΗΜΟΥ κατά 292.880,37 Ευρώ.

fani toti

Οι μαθητές του Δήμου Βισαλτίας έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 τίμησαν το Σάββατο μαθητές και εκπαιδευτικοί στα σχολεία του Δήμου Βισαλτίας.

Κοινωνοί των μηνυμάτων της επετείου έγιναν γονείς, κηδεμόνες και οι μαθητές μέσα από τα ποιήματα και τα θεατρικά σκετς που παρουσίασαν στις σχολικές τους γιορτές.


Ο δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του δημοτικού σχολείου Δημητριτσίου, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί παρουσίασαν μία γιορτή που χειροκροτήθηκε θερμά από γονείς και κηδεμόνες.

Ο Δήμος Σιντικής τίμησε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την 25η Μαρτίου 1821!

Δημήτρης Χύτας: Περιβαλλοντικό έγκλημα στο Δήμο Βισαλτίας

Δήμος Βισαλτίας: Εγκρίθηκε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version