Ο κ . Χρυσάφης είτε βρίσκεται σε άλλη πόλη είτε απευθύνεται σε …άσχετους

O Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών με τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του κ. Χρυσάφη στο Σκούταρι.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τις πολιτικές επιλογές του, αλλά ούτε και τις προεκλογικές εξαγγελίες του αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Αραμπατζής.

Για τι να πρωτομιλήσει κανείς;

Την επέκταση και την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στο Σκούταρι που έχει γίνει εδώ και χρόνια;

Τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που υπόσχεται ο κ. Χρυσάφης για αντιπλημμυρική προστασία στην Κουμαριά, στην Πεπονιά, στην Κ. Καμήλα και στο Σκούταρι, που δεν αφορούν καν τον Δήμο, αλλά το ίδιο το κράτος και τις υπηρεσίες του;

Την δημιουργία Γραφείου Στήριξης και Ενημέρωσης Αγροτών που ήδη έχουμε δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια;

Ή τέλος την δημοπράτηση του βιολογικού καθαρισμού στην Κ. Καμήλα που ήδη όμως βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης (αγωγοί μεταφοράς λυμάτων) και λογικά άλλη μια φορά πιάνεται …αδιάβαστος.

(Με το αριθ. πρωτ. 6454/14-06-2018 έγγραφο της η ΔΕΥΑ Σερρών υπέβαλλε πρόταση για αίτηση χρηματοδότησης στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, Άξονας Προτεραιότητας: «Βελτίωση των Βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων»,

στο Υπουργείο Εσωτερικών για το έργο με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΕΥΑ ΣΕΡΡΩΝ για :

α) Αποχετευτικά δίκτυα με την μέθοδο δικτύων κενού ΤΚ Κάτω Καμήλας,

β) Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού, αντλιοστασίου ακαθάρτων Νοσοκομείου και δικτύων ΑΠΧ στην Τ.Κ. Αγ. Ιωάννη Σερρών», συνολικού προϋπολογισμού 4.132.550,00 € πλέον ΦΠΑ.

Και μετά την έγκριση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ήδη βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης)

Επίσης καλό θα είναι ο κ. Χρυσάφης να μας πει από πότε μπορούν οι Δήμοι να κατασκευάζουν νηπιαγωγεία, τόσο στο Σκούταρι, όσο και σε οποιοδήποτε άλλο χωριό του Δήμου κάτι που λογικά,

πρέπει να ξέφυγε από τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη!

Καλά που θα τοποθετήσει η Δημοτική αρχή του κ. Χρυσάφη λάμπες οδοφωτισμού LED σε όλες τις τοπικές κοινότητες, προφανώς από αυτές που θα αγοράσουμε εμείς,

γιατί τελικά ο κ. Χρυσάφης είτε βρίσκεται σε άλλη πόλη είτε απευθύνεται σε …άσχετους

ή ότι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κ. Καμήλα, τις οποίες θα συνεχίσει και θα αναβαθμίσει, συνεχίζονται …ακόμη!

τις οποίες θα συνεχίσει και θα αναβαθμίσει, συνεχίζονται …ακόμη!

Δυστυχώς και ο κ.Χρυσάφης επέλεξε να παρασυρθεί από τις σειρήνες μιας εικονικής πραγματικότητας.

Από ότι φαίνεται από την μία είναι εναντίον του λαϊκισμού και από την άλλη δεν μπορεί να αντισταθεί στα συνειδητά ψέματα, που είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα λαϊκισμού.

Καθώς από τη μια υπόσχεται μείωση στο νερό ενώ από την άλλη περιμένει την μελέτη βιωσιμότητας για να μας πει πόση θα είναι και πότε θα προχωρήσει στην μείωση.

Φυσικά δεν μπορεί να αντισταθεί ούτε στην υποτίμηση της νοημοσύνης των Σερραίων , και συνειδητά ο ίδιος τελικά επιλέγει την πολιτική παραπλάνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here