Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων διοργανώνει αύριο Εθελοντική Αιμοδοσία!

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων

Εθελοντική Αιμοδοσία

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θ. Αραμπατζής διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Στόχος και ρόλος της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» δεν είναι μόνο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ώστε να ενώσουμε δυνάμεις για έναν ακόμα πιο λειτουργικό Δήμο, μια ακόμα πιο εύκολη καθημερινότητα, μια ακόμα καλύτερη ζωή.

Στόχος και ρόλος μας, θεωρούμε ότι είναι και η δική μας συμβολή στην αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων, καθώς και η ευαισθητοποίηση και παρακίνηση για συμμετοχή σε δράσεις που – κυριολεκτικά – σώζουν ζωές.

Είναι σε όλες και όλους γνωστό ότι οι ανάγκες σε αίμα, που είναι πάντοτε μεγάλες στη χώρα μας, αυξάνονται ακόμα περισσότερο αυτή τη χρονική περίοδο.

Ακριβώς γι’ αυτό, η «Δημοτική Πρωτοβουλία» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 10 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Όλοι μαζί , εμείς τα μέλη της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας» , θα βρεθούμε την Τετάρτη 10 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών στο τμήμα αιμοληψίας του Νοσοκομείου μας,

το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση του στο σχετικό αίτημα μας.

«Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή της αγάπης προς το συνάνθρωπο», τόνισε ο υποψήφιος Σερρών Θόδωρος Αραμπατζής, «η πρωτοβουλία μας αυτή έχει ως στόχο

  • την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος,
  • την ενίσχυση της προσπάθειας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού,
  • την ενίσχυση της προσπάθειας για τη ζωή.

Καλούμε όλες και όλους να αφιερώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους, για να πάρουν μέρος στην αιμοδοσία της 10ης Απριλίου.

Η προσφορά αίματος είναι κορυφαία πράξη προσφοράς και είμαι βέβαιος για τη θετική ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here