Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΔΙΠΑΕ, Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής – Ένωση Αγροτών

dipae-enosi-agroton-serres-giovanis-tei-serron2-simfono-sinergasias
Μοιράσου το...


Στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών υπογράφηκε στις 29 Μαρτίου «Mνημόνιο Συνεργασίας», μεταξύ του «Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος», του «Ομίλου Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής» και του «Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγροτών Σερρών».


Το Mνημόνιο Συνεργασίας, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κ. Γεώργιο Μαγούλιο, Καθηγητή, τον Πρόεδρο του «Ομίλου Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής»,  Dr. Jeffrey Dexter Lansdale και την Πρόεδρο του «Αγροτικού  Συνεταιρισμού Ένωση Αγροτών Σερρών» κα Κεράσω Γκάνα.


Σκοπός του Μνημονίου είναι η ανάπτυξη στρατηγικής και δράσεων για τη διασύνδεση των συναφών δραστηριοτήτων των τριών φορέων.

PANAGIOTIS SPIROPOULOS


Στόχοι του Μνημονίου Συνεργασίας είναι:


– Οι αμοιβαίες επωφελείς συνέργειες μεταξύ των Εταίρων του Μνημονίου Συνεργασίας.  
– Η ενθάρρυνση και η προώθηση της έρευνας και τεχνολογίας, η προώθηση, διάδοση και εξαγωγή των ερευνητικών έργων και αποτελεσμάτων και η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης έρευνας μέσω συνεργασιών των Εταίρων.


– Η ανάπτυξη της εξωστρέφειας και διεθνούς ανταγωνιστικότητας των μελών των Εταίρων και των προϊόντων και υπηρεσιών που παράγουν και παρέχουν.


– Η προώθηση της επιχειρηματικότητας σε φοιτητές και αποφοίτους.


– Η στοχευμένη διασύνδεση της εκπαίδευσης και η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας με ερευνητικές δραστηριότητες.


– Η συλλογή και αξιοποίηση της συσσωρευμένης τεχνογνωσίας της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και η διάχυση της προς την εκπαιδευτική κοινότητα.


Ένα «Μνημόνιο Συνεργασίας» στο οποίο εξειδικεύονται οι τομείς συνεργασίας, οι οργανωτικές και διαδικαστικές διαδικασίες της συνεργασίας των Διοικήσεων  και των στελεχών τους για έργα,  δράσεις, προγράμματα  και πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας των τριών φορέων.

Για να δούμε τι θα δούμε….

dipae-mnimonio-agrotes

Πάντως στις 4, 5 και 6 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθούν και εκπαιδευτικές ημερίδες από το ΔΙΠΑΕ

Μετά την υλοποίηση των πρώτων τριών εκπαιδευτικών ημερίδων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με θέμα: «Εκπαίδευση Προσωπικού και Φοιτητών σε θέματα Διοίκησης Ποιότητας», στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Σίνδου, η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ), διοργανώνει τις επόμενες εκπαιδευτικές ημερίδες στις Σέρρες στις 4, 5 και 6 Απριλίου 2023.

Η εκπαίδευση αφορά όλα τα γενικά και ειδικά θέματα ποιότητας τα οποία εντάσσονται στη λειτουργία και στον ευρύτερο ρόλο του πανεπιστημίου στην κοινωνία.

Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στο Αµφιθέατρο του κτηρίου Πολλαπλών Χρήσεων της πανεπιστηµιούπολης Σερρών, μεταξύ των ωρών 10:00 – 16:00 και απευθύνονται στην Ηγεσία του Πανεπιστημίου, το Ακαδημαϊκό Προσωπικό και τα μέλη της ΜΟ.ΔΙ.Π. και των Ομάδων Εσωτερικής Αξιολόγησης (Ομ.Ε.Α.) (04/04/23), στο Προσωπικό της ΜΟ.ΔΙ.Π. και στελέχη της Διοίκησης (05/04/23) και στους φοιτητές όλων των τμημάτων και σχολών του ΔΙΠΑΕ Σερρών (06/04/23).

Στην πρώτη από τις τρεις ημερίδες, στις 4 Απριλίου 2023 και ώρα 9:30 π.μ., θα απευθύνουν χαιρετισμούς τα Μέλη της Διοίκησης του ΔΙΠΑΕ και Στελέχη της ΜΟΔΙΠ και της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (Εθ.Α.Α.Ε), ενώ εισηγητές των εκπαιδεύσεων είναι καταξιωμένα στελέχη των Συμβουλευτικών και Εκπαιδευτικών Εταιρειών AQS & ABPM.

Προφανώς και ο όποιος προγραμματισμός δεν έγινε με βάση της εκλογές, αλλά με βάση Πανεπιστημιακά κριτήρια

Αλλιώς δεν εξηγείται!

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών – Στις Σέρρες το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version